Općenito > Maxiskuteri

Gilera Runner 2003 vs. novi keeway outlook

<< < (3/7) > >>

lunasaki:
idemo ovako..

meni treba skuter od doma do posla i vikendom do Krk-a, ili negdje drugdje.. dakle radim relativno veliki broj km.

Što je tu bolje Runnerica vxr 200cc 2003 god, 20t km motor suh i zdravo izgleda ..ali plastike nisu baš nešto ili Keeway outlook 125cc 2009 god. 10t servisna ..

pralas:

--- Citat: lunasaki - 28 Lipanj, 2010, 10:44:52 ---idemo ovako..

meni treba skuter od doma do posla i vikendom do Krk-a, ili negdje drugdje.. dakle radim relativno veliki broj km.

Što je tu bolje Runnerica vxr 200cc 2003 god, 20t km motor suh i zdravo izgleda ..ali plastike nisu baš nešto ili Keeway outlook 125cc 2009 god. 10t servisna ..

--- Kraj citata ---
definitivno vxr,pouzdaniji,kvalitetniji,ima pun rac djelova,brzi,jaci...
mislim da to sve govori :)

kristijanSR70:
ovo pitanje kao da pitaš dali da oženim curu od 20 god ili babu od 86 god.......  :icon_thumright:

neznam koliko si visok i tak to jer meni sa mojih 187 cm nije bas nesto "jako" udobna vožnja na vxr-u na duže relacije.....

bolje uzmi sportcity nego onaj kinez... ili beverly 200-250 jer je za putovanja puno bolji....

Homer:
Rijeka i okolica je puna Beverlyja 250. ne bi trebao biti problem naći povoljan primjerak :icon_thumright:

sanatorium:

--- Citat: lunasaki - 28 Lipanj, 2010, 10:44:52 ---idemo ovako..

--- Kraj citata ---

neznam do koliko novca mozes da das za skut ali definitivno mozes da pogledas kymco grand dink 250cc ili bet win 250cc od 2002-2003god cjene su oko 1500e a skutere su bas kao sto trazis za uzivanje u voznju i dosta isdrzlivij ( znam na jedan forum mislim na motori.hr jedan lik je rekao da je imao takav skut so 40.000km bez neke velike servise jedino portosne djelove i 1 stelanje na ventile i da se skut jos vozi ali nije njegov i da ima oko 55.000km ) sad da su bas privlacne na lik nisu ali zato su kvalitente i udobni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju