Općenito > Propisi
zakon 75kw
marko_AeRoX:
--- Citat: smart bbb - 15 Lipanj, 2010, 23:14:36 ---0,0 su ukinuli i smiješ imat 0,5
--- Kraj citata ---
ne ako si mladi ili profesionalni vozac... također, 0,5 smijes imati samo ako nisi sudjelovao u nekom sudaru/nesreci... inace blagim rjecnikom "najebes"...
mrcina:
ustavni sud mogao bi !!!! halo jesam čorav ili nisam čorav. u onom bijelo crvenom krugu zabrane upravljanja upravo tako kreče tema o kojoj vi več oglabate.
gospodo ako to prođe biti če na sva zvona to objavljenjo a zasad je kako je.
i ja to nebih ukidao jer naši vozači nemaju pojma o vožnji. a kamoli da imaju kvalitetnu precepciju što se njihovom glupošču može dogoditi.
sandro-sr:
--- Citat: mrcina - 17 Lipanj, 2010, 15:36:38 ---ustavni sud mogao bi !!!! halo jesam čorav ili nisam čorav. u onom bijelo crvenom krugu zabrane upravljanja upravo tako kreče tema o kojoj vi več oglabate.
gospodo ako to prođe biti če na sva zvona to objavljenjo a zasad je kako je.
i ja to nebih ukidao jer naši vozači nemaju pojma o vožnji. a kamoli da imaju kvalitetnu precepciju što se njihovom glupošču može dogoditi.
--- Kraj citata ---
onda svima stavit do 75kw bez obzira na godine :laughing7: :laughing7:
ili bolje svima zabranit da uopce voze aute
marko_AeRoX:
--- Citat: sandro-sr - 17 Lipanj, 2010, 15:55:07 ---onda svima stavit do 75kw bez obzira na godine :laughing7: :laughing7:
ili bolje svima zabranit da uopce voze aute
--- Kraj citata ---
to bi bilo najbolje :toothy3:
mrc, bez uvrede... ali ovo je stvarno diskriminacija... mislis da neka stara babuskura koja je vec corava na jedno oko i ima 120 kila i 60 godina bolje vozi od 18 godisnjaka koji je polozio tek? i don't think so... pa nek stave onda 2,3,4,10,25 godina iskustva 75kw i to bi bilo ok... ali nemres stvarat diskriminaciju prema predrasudama "on je mlad pa nek pazi kaj vozi, bu se naucil..."... ja sam okrenul svojeg punta od 55 konja prek krova, i vrtel sam se po polju ko da sam na vrtuljku u lunaparku... ALI NE ZBOG BRZINE, nego zbog kocnice i nedostatka iskustva... po tome smatram da 75kw NEMA NIKAKVE KORISTI. ubiti se mozes i sa 55 konja i sa 30 kmh... dosta ti je da zletis u provaliju...
sandro-sr:
--- Citat: marko_AeRoX - 17 Lipanj, 2010, 16:14:09 ---to bi bilo najbolje :toothy3:
mrc, bez uvrede... ali ovo je stvarno diskriminacija... mislis da neka stara babuskura koja je vec corava na jedno oko i ima 120 kila i 60 godina bolje vozi od 18 godisnjaka koji je polozio tek? i don't think so... pa nek stave onda 2,3,4,10,25 godina iskustva 75kw i to bi bilo ok... ali nemres stvarat diskriminaciju prema predrasudama "on je mlad pa nek pazi kaj vozi, bu se naucil..."... ja sam okrenul svojeg punta od 55 konja prek krova, i vrtel sam se po polju ko da sam na vrtuljku u lunaparku... ALI NE ZBOG BRZINE, nego zbog kocnice i nedostatka iskustva... po tome smatram da 75kw NEMA NIKAKVE KORISTI. ubiti se mozes i sa 55 konja i sa 30 kmh... dosta ti je da zletis u provaliju...
--- Kraj citata ---
tocno to :icon_thumright: :icon_thumright:
ako je covjek polozio,znaci da zna voziti... i sada treba steci iskustvo koje ja mislim da je 2.good voznje dosta i po meni bi to bilo ok
ili stavit neki omjer mase i snage auta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju