Općenito > Propisi
maloljetnik za volanom??
pixa.93:
sad kazu da je novi zakon ako te uhvate u prekrsaju bez vozacke a imas goidne za polaganje automatski te salju na polaganje na tvoj trosak.tak sam ja cuo dok smo imali predavanje u skoli
skky:
--- Citat: svbeljan - 22 Lipanj, 2010, 01:48:16 ---ma sta brijete vi.....kakve zabrane polaganja ako nije bio u nikakvom prekrsaju(zanemarimo sto nema vozacku i neregistriran) :happy6:
ako mene rutinski zaustave na skuteru bez vozacke, a registracija uredna, retrovizori, sve po propisima zasto bi ja dobio zabranu polaganja :drunken_smilie: onda cu jos duze ostati na cesti bez vozacke....ne vidim tu logiku :jerk:
dajte primjer u praksi di je netko dobio zabranu polaganja i navedite razlog.
[/quote
tko brije, znaći ako imaš registriran auto i maloljetni si samo vozi, pa ti nemaš pojma, moj frenda su zaustavili dok nije imao vozaćku i dobio je 3 godine zabranu polaganja, i stari mu je dobio kaznu jer je na njemu bio auto!
--- Kraj citata ---
steeef:
--- Citat: svbeljan - 22 Lipanj, 2010, 01:48:16 ---ma sta brijete vi.....kakve zabrane polaganja ako nije bio u nikakvom prekrsaju(zanemarimo sto nema vozacku i neregistriran) :happy6:
ako mene rutinski zaustave na skuteru bez vozacke, a registracija uredna, retrovizori, sve po propisima zasto bi ja dobio zabranu polaganja :drunken_smilie: onda cu jos duze ostati na cesti bez vozacke....ne vidim tu logiku :jerk:
dajte primjer u praksi di je netko dobio zabranu polaganja i navedite razlog.
--- Kraj citata ---
pričaš gluposti...ak bez vozačke sjedaš na motor odma si u prekršaju i to na neregan motor...o ćem ti pričaš sve po propisima?
osobno znam dečka koi je dobil kaznu 5000 kn i zabranu polaganja na 2 godine baš zbog ovog slučaja..,regan motor i kaciga al rutinska kontrola i dolijo..i da,dečko je maloljetan također..
a dok si maloljetan za tebe su odgovorni roditelji/staratelji i onda oni popiju tvoju kaznu kae i skroz ok ak ti kupe motor i puste te na cestu radit pi*darije bez vozačke i discipline i znanja ponašanja u prometu i poznavanja prometnih propisa..
marin-w:
Mene je tip pogodio u blatobran i otvorio mi cijelu desnu stranu ,on je bio kriv a ja sto nemam polozenog !
Uspio sam sredit pa nisam platio niti lipe nikome, :notworthy:,niti sam dobio ikakvu kaznu :icon_thumright:
svbeljan:
--- Citat: marin-w - 22 Lipanj, 2010, 15:05:17 ---Mene je tip pogodio u blatobran i otvorio mi cijelu desnu stranu ,on je bio kriv a ja sto nemam polozenog !
Uspio sam sredit pa nisam platio niti lipe nikome, :notworthy:,niti sam dobio ikakvu kaznu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
pa o tome ja pricam.....u HRVATSKOJ smo ljudi.
dok oni meni zabrane polaganje ja sam vec polozio koliko cu zalbi pisat.....na kraju ce sve otic u zastaru i :hello:
bezveze se tresete
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju