Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vozači skutera da se malo skupimo
josip5:
Evo dal bi se mogli ovu Nedjelju malo skupiti i provozati po Zagorju, onak barem da se za vikende dogovorimo za neke vožnje.
darkRideR:
Sto se mene tice ja u ned mogu,sad vidit cemo sta ce rec ostali..
marko_AeRoX:
za ned je prognoza masovna kisa...
josip5:
Ja mogu inaće i svaku subotu, lai ovu baš moram na svadbu. A ništa ako će biti kiša onda se odgađa.
Ja sam inaće iz zagorja ali nije mi problem ni otići do ZG, ćesto otiđem i na žumberak,pa malo po VŽ županiji ima me svukud.
Prošle godine smo išli nas nekoliko u Crikvenicu sa skuterima i vračali se sljedeći dan doma, bilo je super samo kaj me guzica boljela naredna dva dana, ali opet bi to ponovio.
Inaće imam lunu 50 ccm., al sljedeće proljeće kupujem neki maxi skuter do 250 ccm.
marko_AeRoX:
--- Citat: josip5 - 14 Lipanj, 2010, 14:51:18 ---Ja mogu inaće i svaku subotu, lai ovu baš moram na svadbu. A ništa ako će biti kiša onda se odgađa.
Ja sam inaće iz zagorja ali nije mi problem ni otići do ZG, ćesto otiđem i na žumberak,pa malo po VŽ županiji ima me svukud.
Prošle godine smo išli nas nekoliko u Crikvenicu sa skuterima i vračali se sljedeći dan doma, bilo je super samo kaj me guzica boljela naredna dva dana, ali opet bi to ponovio.
Inaće imam lunu 50 ccm., al sljedeće proljeće kupujem neki maxi skuter do 250 ccm.
--- Kraj citata ---
otkud iz zagorja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju