Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (157/350) > >>

BlackNaranča:
evo danas smo bili do starigrada i upoznao sam Lava sa foruma, bilo je jako dobro i motor mi punoo bolje ide..sada kada sam stavia zx, ide malo brže od x-thugove standard aprilie jebiga ipak je moj peugeot speedfight.. no glavno da ide sada dobro i da ih mogu pratiti di god idemo..
Nadam se da ce Lav postati sve slike..iako slika samnom bas i nema puno jer sam ja kasnije došao tamo sam oko 3 sata...no glavno da smo se dobro proveli, i spomenuli su mi da ce sutra biti nekakav susred u zadru da ce doci neki likovi jos i tako...pa eto nadam se da cemo se vidit..
i tako idem bacit pogled u sekciju na forumu putovanja i susreti da vidim jeli o tome susretu sto pise tamo ;)

X-Thug:

--- Citat: BlackNaranča - 29 Prosinac, 2007, 20:58:14 ---evo danas smo bili do starigrada i upoznao sam Lava sa foruma, bilo je jako dobro i motor mi punoo bolje ide..sada kada sam stavia zx, ide malo brže od x-thugove standard aprilie jebiga ipak je moj peugeot speedfight.. no glavno da ide sada dobro i da ih mogu pratiti di god idemo..
Nadam se da ce Lav postati sve slike..iako slika samnom bas i nema puno jer sam ja kasnije došao tamo sam oko 3 sata...no glavno da smo se dobro proveli, i spomenuli su mi da ce sutra biti nekakav susred u zadru da ce doci neki likovi jos i tako...pa eto nadam se da cemo se vidit..
i tako idem bacit pogled u sekciju na forumu putovanja i susreti da vidim jeli o tome susretu sto pise tamo ;)

--- Kraj citata ---

je vidili smo danas  :laughing7:

BlackNaranča:
ma gubio mi je jebeni gas uzbrdo...ali na ravnom i nizbrdo bi vas uvik sitgao...neznam uzbrdo samo izgubi sngu koda uopce ne drzim gas, sada kada stavim lakse rolice ce sve biti ok

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: BlackNaranča - 30 Prosinac, 2007, 21:28:35 ---ma gubio mi je jebeni gas uzbrdo...ali na ravnom i nizbrdo bi vas uvik sitgao...neznam uzbrdo samo izgubi sngu koda uopce ne drzim gas, sada kada stavim lakse rolice ce sve biti ok

--- Kraj citata ---

hahahaha, ja cu te sa mojim trotinetom stici nizbrdo :D :D :D

BlackNaranča:
aj neka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju