Ostalo > Chat house
ZADAR chat
Punisher:
--- Citat: X-Thug - 26 Prosinac, 2007, 15:26:39 ---ledeno i strmo i mracno,ti bi sa roxon vata 80 bez problema :laughing3: pogodno je za utrku karica,jer ko izleti tome nema spasa
--- Kraj citata ---
E kad se sljedeći put bude išlo na Velebit zovite me... Uzbrdo me šlepate na kariću sa skuterom a nizbrdo letim slobodnim padom :rofll:
Lav:
Ha ha , eto me na kavi u punti , i na internetu , tam di smo bili na kavi , još sam malo tu , pa ak cete dolazit još javite se , dino one slike na pm mi sendaj. :icon_thumright:
I da ha ha boško jedva povlači gore. :toothy12: :toothy12:
Sad kad malo zatopli, pa s rsom dodem . :icon_thumright:
Vidimo se.
X-Thug:
ša se mene tiće moremo mi u subotu ujtro
Punisher:
Ja slobodan samo u nedilju ako bude dolazila Dalmoška ekipa, ako ne možemo se i mi nać, po mogućnosti ovaj put na drugoj lokaciji di nećemo imati plavih uzbuna... :laughing7: :laughing3: :laughing1: :laughing11:
X-Thug:
--- Citat: Punisher - 27 Prosinac, 2007, 20:43:25 ---Ja slobodan samo u nedilju ako bude dolazila Dalmoška ekipa, ako ne možemo se i mi nać, po mogućnosti ovaj put na drugoj lokaciji di nećemo imati plavih uzbuna... :laughing7: :laughing3: :laughing1: :laughing11:
--- Kraj citata ---
Dalmoška ekipa + Gene
i da slažem se sa ovim zadnjim navodom
al ja govorim za lafa,on je tamo u piiiiip materini i nemos od njega ocekivat da sa boskom ide do zadra,to je 45 km tribalo bi mu oko uru vrime a jos ako mu negdi zariba??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju