Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (152/350) > >>

X-Thug:
to on samo da potrosis vise para  :laughing7: ja isto iman dajniz bubrig,dobar mi je al nekad me zna stezat masu jer ga previše stegnen,i ja nisan neki šminkeraj ka i vi pa su mi sve majce do kolina i onda ih moran stavljat u gace jer izgleda berlavo ispod ove jakete,a sve je to jako loše ako ti se pripiša negdi,imaš masu posla otkopcat jedne druge gace maknit tri majce bubreznjak i bokse na kraju i jaketu i rukavice isto

Cole#2:
heheh ma ti si lud... rappa

S.W.A.T.:
evo me u svici...ajme al je bilo dosadno putovati...ahhh duga prica...

posli kad smo dosli nemos ici spavati od ove dijece sta su se probudila... :sad1:

umoran sam ka pas...

a i ovaj lik mi neda pass za admin accaunt pa je sve bzvz...

iden sad staviti msn...

S.W.A.T.:
ajde ppl...ajmo malo chat-ati...  :toothy12:

a kad vi vec necete ja cu...evo se dosadujem ovdi...valjda ce biti boljih dana...evo danas bi treba ici voziti auto malo jer sam se sa muzom od moje sestre kladio da ce hrvatska uci na euro...ja sam reka da oce...i ako ude on meni auto...a on da nece...i ako ne ude da ja njemu dam motor dir na motoru...hehe...ja sam ocigledno pobjedio...i reka je da danas idemo kad ima manje ljudi...uglavnom...ako me uvate panduri ovdi GOTOV SAM...necu smjet ko zna kolko u svicu...a mogu me i odma istjerati  :toothy11: :toothy3:

hehe...uglavnom...bice fora danas...ako budemo isli...  :)

Punisher:
Kupi kantu ulja prije vožnje i ako vas sinja policija ulje na cestu i bježi :rofll:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju