Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (15/350) > >>

Dino:

--- Citat: Punisher - 17 Rujan, 2007, 18:16:41 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 17 Rujan, 2007, 18:11:01 ---
--- Citat: Punisher - 17 Rujan, 2007, 18:06:15 ---Radi čega prodaješ skuter ??

--- Kraj citata ---
ma nije vazno...ako te zanima...skut je dobar...i sve super radi...za 10000-fiksno :laughing7: 8) ;D :frajer:

--- Kraj citata ---
Sorry, za to kupujem 180-ku  :laughing7: nisam za vraga položio A kategoriju  :laughing9:

--- Kraj citata ---
I Punisher,kad ti misliš više nešto nabaviti,da odemo đir negdi,nismo se još ni upoznali :wave: :sign201: :hello:

S.W.A.T.:
niko nije reka da ce biti lagano...al cujes...ova bicikla je super...ima sve simano(kako se pise :toothy3:) top preformans...i hidraulicke disk kocnice...pila stari...pila

Punisher:

--- Citat: Dino - 17 Rujan, 2007, 19:00:43 ---
--- Citat: Punisher - 17 Rujan, 2007, 18:16:41 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 17 Rujan, 2007, 18:11:01 ---
--- Citat: Punisher - 17 Rujan, 2007, 18:06:15 ---Radi čega prodaješ skuter ??

--- Kraj citata ---
ma nije vazno...ako te zanima...skut je dobar...i sve super radi...za 10000-fiksno :laughing7: 8) ;D :frajer:

--- Kraj citata ---
Sorry, za to kupujem 180-ku  :laughing7: nisam za vraga položio A kategoriju  :laughing9:

--- Kraj citata ---
I Punisher,kad ti misliš više nešto nabaviti,da odemo đir negdi,nismo se još ni upoznali :wave: :sign201: :hello:

--- Kraj citata ---
A vi se možete đirat na skuteru, a ja ću s autom, ako oćete možemo se naći za vikend pa na piće, prošli put netko nije moga.

A kad ću nabaviti skuter...  :icon_scratch: , nadam se ubrzo jer ću puknit na živce...

X-Thug:

--- Citat: S.W.A.T. - 17 Rujan, 2007, 14:52:10 ---vecinom da...al nije to jedini razlog...sad cu kupiti biciklu za 5-6 soma kuna pa uzivati...a posli na ljeto opet motor...bar se nadam da cu ga opet na ljeto kupiti...al neki polovni...onako neki krs...pa ak oce opet da to rade neka slobodno...hehe...

a eto...sta se mora nije tesko...moram ga farbati...one maske i spojler...i onda u oglase...pa nek se javljaju ako oce...ja ga ispod 9 necu dati...ne isplati se...kad je sve ok...i ima malo km, a teh. jos pola godine...

--- Kraj citata ---
daj covice ma nemoj prodavat...cekaj lito pa prodaj za vise para...daj ako ono malo sta smo se zakacili tebe sad tu j... i tira da ga prodas....nemoj...i punisheru nisan se s nikin kacia znan i ja da san nenormalan kad skoci adrenalin...i btw. pozdrav IZd dugo te nije bilo...

S.W.A.T.:
uh x al si umisljen :nono: :frajer: :laughing7: ;) nije to razlog...ako te zanima neka ti dino kaze...al ne ovdi javno...mozda preko pm...al i ono sta sam odlucio je dobra ideja...nego je sad samo problem oce ga ko kupiti...hehe...nisam ga jos stavio u oglase...neda mi se...al ocu ovih dana... :toothy9: :toothy12:

a neznam...sad bas nebi treba dizati kilometrazu...al mozda bi mogli otici mali dir...neznam...a moram skupljati sad malo lovu da ga ofarbam...ono malo sta je ogrebano...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju