Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (140/350) > >>

S.W.A.T.:

--- Citat: Dino - 18 Prosinac, 2007, 13:24:50 ---
--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2007, 13:22:16 ---jedno glupo pitanje...koliko ima vas tu iz zadra?

--- Kraj citata ---
7-X,Bleknaranča,swat,cole,punisher,ovaj novi pelizari i ja :)

a za more,imam ja tri apartmana,kuća 200m od mora,mogo bi doći..lol..samo ako ima još slobodnog mjesta,moram staru pitati :hello:

--- Kraj citata ---

a sat je sa Izd?????i sa onim king of zadar????

ima nas jos...zadarz rulez thez forumz!!!!!!!!!!!!!!!!!
 :laughing3: :laughing9: :laughing11: :laughing1: :toothy10: :toothy11: :toothy9: :toothy3: :happy8: :headbang: :headbang: :notworthy: :notworthy:

igor.sb:
mogo bi eladio dodati...

...ZADAR podforum, malo vam je ova jedna tema  :frajer:

S.W.A.T.:
ajme ppl...danas sam gle trticu sta radi sa svojom 180sp...steta sta ova ekipa iz mog kvarta nije na forumu...kazu da su prije bili...al im nije gust vise...al stvarno su otkaceni...

uglavnom idem ja iz skole danas...kad trtica sa svojom 180sp pokazuje frendovima sta zna...tamo na parkiralistu kod forneta (dino zna di je to)...ajme stao sam i divio se...nemozes virovati sta lik moze...jos mu je noga u komi od sudara sta je ima prije nekoliko mjeseci...digne ga kako god hoces...i super ga kontrolira...jedino nije onako isa stati na prednji...al 99% moze i to...a posli je isa i po cesti tamo od iznad igralista od bagata...ajme kako je mocan...stvarno mu svaka cast... :icon_thumright: :headbang: :glasses9:

S.W.A.T.:

--- Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2007, 14:09:23 ---mogo bi eladio dodati...

...ZADAR podforum, malo vam je ova jedna tema  :frajer:

--- Kraj citata ---

HAHAHAHA...ajmo al me ovo nasmijalo...hehe...pa i nije tako losa idea... :hmh: :notworthy: :icon_scratch: :dontknow: :happy8: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :toothy11: :toothy3: :toothy9: :toothy9: :headbang: :headbang:

pa onda tamo preseli ovu temu....i mi tamo radimo dogovore i sve...i stavljamo nove teme...

eladio sta kazes??? :binkybaby: :dontknow: :happy8:

igor.sb:
evo i ja sam iz Zadra od sad  :toothy11:

...da nas ima vise...zajedno smo jaci  :frajer:

btw....1. grad u kojem bi volio zivjeti na moru...zadar rullsss

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju