Ostalo > Chat house
ZADAR chat
S.W.A.T.:
ajme x...kako je bilo dobro sinoc...tamo kod bille...bas sam dobro (za pocetak) uspjeva...sad samo malo prakse...i manje straha...i bice super...
a i tebi x ne ide lose...samo ti ga nikad neces moci voziti na zadnjem ako stojis na podnicama...i u zraku...
al idemo i veceras mi to ispraksirati i snimati ka juce...ok?
BlackNaranča:
dino....valjda ajd kada meni motor sa sređivanja dode otici cemo dir...x bili ti mene moga odvesti do ljupča pa da skupa do tamo dodemo do dina i odemo dir...ajd nadam se da cemo ici negdi ....mislim ti mene samo do tamo dovezi mene ce motor cekati tamo...dino ce ga dovesti iz radnje tamo...jedva cekam da vidim kako je napravljeno
S.W.A.T.:
ajme x di si ti nesta????
uglavnom...bilo je super...al tamo su me u zemuniku zaustavili oni panduri i raspitivali se...provjeravali mi vozacku i prometnu po ure...a ti jadan cekas u mraku sam... :icon_biggrin: i posli mi se smiju za ono...kao da toga nema tamo i blablabla...i ja govorim...pa ice to vise...a oni meni ma ne zuri se tebi...ajme ajme...i tako oni mene puste...ja odem unutra i tamo mi baba (zgodna mlada cura sa mozgom manjim od pticijeg) kaze da tago tamo "kolko ona zna" nema...ajme ajme...i nista...odem ja ca...tamo mi oni (a bili su sad dosli tamo na parking) nesto jos vele i ja napokon krenem...lol...koja zavrzlama...al imamo srece sta nas nisi onda bili zaustavili...veselo bi sa njima prosa...onaj bi te garant na sud posla...
al kako je fora bilo kod merkatora...hehe...ono je drift...e da...a kad smo isli ca...opet sam proba i uspia jako dobro...hehe...al ti nisi vidio :hmh: :icon_biggrin:
a di si ti bia nesta???
Cole#2:
KUPIO SAM RUNNERA KUPIO SAM RUNNERA JEA JEA JEA :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy11: :toothy3: :toothy10: :laughing1: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7: :wav: :wav: :party046: :party046: :invasion: :jumping: :blob1: :trespaf:
MaLi_OdvALjivAc:
yeaaaaaa carreeeeeeeeee... puno sigurno predjenih km :hbusa: :biker: :mofa: :skuter: :occasion14: :bacva: :skuter: :skuter:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju