Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (12/350) > >>

Punisher:

--- Citat: Dino - 16 Rujan, 2007, 17:44:50 ---Koji je ovo k***c,pun je grad pandura :icon_scratch: ,nikad ih nije bilo toliko.Na skoro svakom semaforu stoji najmanje jedan :angry7:

--- Kraj citata ---
Ne bih znao bio sam na braču za vikend...

X i S.W.A.T. ovo je valjda chat a ne fight arena  :laughing7: :icon_thumright: bez naglih zaključaka, bar se mi Zadrani pošto smo u manjini trebamo držat skupa (bez homo ideja molim :raspa: )

Ja sam prošle godine bia na meetu na uskoku. Bilo je užas.

S.W.A.T.:
ljudi nista od mog điranja sa vama...izgleda da cu prodati motor :'(...al nabaviti cu novi vjerojatno na zimu...a ako ne prije onda poslje ljeta... :'(

Dino:

--- Citat: S.W.A.T. - 17 Rujan, 2007, 13:41:04 ---ljudi nista od mog điranja sa vama...izgleda da cu prodati motor :'(...al nabaviti cu novi vjerojatno na zimu...a ako ne prije onda poslje ljeta... :'(

--- Kraj citata ---
Zašto,jel zbog onoga(znaš na što mislim) :sad1:

S.W.A.T.:
vecinom da...al nije to jedini razlog...sad cu kupiti biciklu za 5-6 soma kuna pa uzivati...a posli na ljeto opet motor...bar se nadam da cu ga opet na ljeto kupiti...al neki polovni...onako neki krs...pa ak oce opet da to rade neka slobodno...hehe...

a eto...sta se mora nije tesko...moram ga farbati...one maske i spojler...i onda u oglase...pa nek se javljaju ako oce...ja ga ispod 9 necu dati...ne isplati se...kad je sve ok...i ima malo km, a teh. jos pola godine...

IZd:
Zadarski kutak...hm...zanimljivo...

Evo i mene... :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju