Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (102/350) > >>

-Knight-:

--- Citat: X-Thug - 08 Studeni, 2007, 18:49:43 ---...ja ga nebi da sam sebi covice a kamoli nekon drugon...

--- Kraj citata ---
pnda ga daj meni...ja ga ne mogu dobiti...haha :help: :icon_thumright: :headbang:

Cole#2:
Ajmo ljudi idemo nastaviti sa starom spikom u Zadar Čatu...

Inače sada se ja vozim iz Motoshopa sa bilog briga i na vidikovcu mi motor stani  :o

Što je bilo siguro se pitate???

Ni kapi goriva u motoru  :toothy12:  :toothy12:  :toothy12:  :toothy3:  :toothy11:  :toothy9:  :toothy10:  :laughing1: :laughing3: :laughing6:

X-Thug:
bezobrazluk...doci u zadar a ne rec da dolazi...to samo alonso more,jos ga ja zoven a on se nejavlja  :angry7:

ALONSO:
naše ekipa skuteraša došla na party :toothy12:

x-thung svaka čast šta si se uspija sitit kako izgleda moj skuter, samo ja kreten nisan na vrime sinja poruku i poziv, j****u :confused5: :angry9:

uglavnom smrza san se ka pi*da... pri povratku je temperatura po mom celeru bila oko 5-8 stupnjeva, a u jednom navratu čak i 2 stupnja... znači, evo sad se još pokušajem odlediti ;D

X-Thug:

--- Citat: ALONSO - 11 Studeni, 2007, 13:04:37 ---naše ekipa skuteraša došla na party :toothy12:

x-thung svaka čast šta si se uspija sitit kako izgleda moj skuter, samo ja kreten nisan na vrime sinja poruku i poziv, *****u :confused5: :angry9:

uglavnom smrza san se ka pi*da... pri povratku je temperatura po mom celeru bila oko 5-8 stupnjeva, a u jednom navratu čak i 2 stupnja... znači, evo sad se još pokušajem odlediti ;D

--- Kraj citata ---
još da znaš napisat...btw dino je pita el ono skut od nekoga iz šibenika...ja san mislia da ti voziš sivoga...neznan zašto...vidia san ja tebe al nisan bia 100% siguran jesi to ti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju