Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (98/350) > >>

Cole#2:
ZADAR SCOOTER FREAKS TEAM

X-Thug:

--- Citat: S.W.A.T. - 02 Studeni, 2007, 21:22:54 ---ovako zelimo obavjestiti forum da smo dino, x-thug, black naranđa, cole#2 i ja osnovali moto club... zove se ZDSFT ili Zadar Scooter Freaks Team te cemo probati napraviti sajt na kojem cemo izlagati nase uradke...

eto toliko za sada... :hello:

--- Kraj citata ---
otkad to??

--- Citat: Dino - 02 Studeni, 2007, 20:59:01 ---Evo doša i ja doma,zaledija san,drugi put bez dvoje gaća nigdi ne idem :laughing11: E,i mačku sam prigazija tamo kod briševa,pa mi se zapetljala u prednji blatobran i guma joj je cilu glavu sastrugala  :sad1: :sad3: :sad3: :sad1:

--- Kraj citata ---
jesi slika...mora si je slikat...di je slika ocu sliku...to sf me previse podsjeca na prdeklao od šitfajta

robert:

--- Citat: Dino - 02 Studeni, 2007, 20:59:01 ---Evo doša i ja doma,zaledija san,drugi put bez dvoje gaća nigdi ne idem :laughing11: E,i mačku sam prigazija tamo kod briševa,pa mi se zapetljala u prednji blatobran i guma joj je cilu glavu sastrugala  :sad1: :sad3: :sad3: :sad1:

--- Kraj citata ---
sto je nisi oderao i napravio dobre stitnike za koljena? :laughing11:

S.W.A.T.:
Zadar Scooter Freaks Team

X-Thug:
e da sa pedeseticama na autocestu izasli  :toothy12: :toothy12: i to jos ovaj ima blokade  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju