Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (96/350) > >>

Dino:

--- Citat: BlackNaranča - 02 Studeni, 2007, 00:25:17 ---BITI CU NE BRINI SUTRA UJUTRO BLOKADE SKIDAM  :toothy9:

nadam se

I još nešto:

danas oko 23 sata neki debili u autu na raskrizju su iza mene bili dok mi je crveno bilo i govorili su mi da vozim da koji mi je k**ra* a crveno pazi...i tako ja se ne obazirem na primitivne idiote , misleci da su neke pijandure ili narkomani ili raperi ...haha..   i tako ja docekam zeleno i krenem, skrenem desno i vidim taj auto ide iza mene, prodem kroz jedan semafor i vozim po ravnom kada mene ta ista kanta od auta jedva pretice pazi mene sa blokadama i jedva on vozi ono sranje i folira se i govori mi da iden doma, i tako ja skuzia tko je to bia kada tko drugi nego x-thug i jos neki kreteni u autu!!     lol    :jerk:

--- Kraj citata ---

:laughing4: :laughing4: :laughing4: :laughing4: :laughing4: :laughing4: :laughing4: :rofll: :rofll: :rofll: :sign10: :sign10:

A koji lipi dan danas.Sad idem odvesti skuter na servis(5000km) i popodne(posli rucka) idem đir do paga :glasses2: Oće ko sa mnom :ajdeajde: :ajdeajde:

BlackNaranča:
pa koliko ja znam idemo danan dirat okolo u 17:30

X-Thug:
kako je to tebi servis na 5000 km meni je bia na 4000

@mateo: nebi bas smia mucit motor jos,jos je novi...i jos k tome pežo je

Cole#2:
Ljudi ajmo mi danas malo ranije jer je u 17 sati već mrak, a jedino tako će gospođa mama mene pustiti

BlackNaranča:
a što da onda ne skidam blokade?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju