Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (80/350) > >>

X-Thug:
 :angry7: :angry7: :angry9: :angry9:

X-Thug:
e ovako dino iman ti 2 nalipnice koje mi ne tribaju: Silkoline koje ti imas??e da a mogli bi u petak opet djir ako imate volje...samo ja moran vidit ka mi je vožnja...al samo djir jer je malo ledeno za stunt...ja lipo iman kozne rukavice,debelu jaketu,maramu priko vrata,kacigu na glavu,cizme na noge i samo mi fali neki k za kolina da mi ne puse...ja sam opremljen za zimu...a vi??  :laughing7:  ajde nemojte bit tetkice ni snig mene nemore zaustavit moramo to odradit,bar jednom tjedno...da ispricamo nove traceve,ko je pa,di,ko je skupia pjesaka,ko je pametniji,kome noge vise smrde(ok meni al necemo o tome),i tako te spikice...okupit ce mo skutere u krug i grijat se na auspuhe...  :laughing9:  zatim ko nezna vozit i sta triba popravit,i triba istrjebit prokleti strah od plavaca...stari ja nean vozacku dvi godina bia san u stankovcima,sibeniku i zaustavili su me jedan jedini put...kad san se vraca sa plaze...ajte pozdrav i javite mi za ovo...dog te se

Cole#2:
Stari moj ja bi to sve volija... Možemo napravati đir ali ne po poluotoku i tamo di uvik ima plavaca.... Možemo napraviti đir po boriku i onda negdi stati na piće ili kako si ti reka motorima u krug i grijati se na auspuhe  :laughing9:

X-Thug:
al pandurija ti nece nista...vozi 50 ili manje i nemoj izgledat usrano...a ne se svi uspaničili,uostalom nemogu autom za nama kroz guzvu...

Cole#2:
Kužim sve.... Budemo probali tako sljedeći put ako se ta situacija ponovi, ali kada budemo išli đir ne idemo na poluotok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju