Ostalo > Chat house
ZADAR chat
X-Thug:
sredia san ja sa curon nalipnice
silkoline i sl. nece se ni skuzit samo cu malo papiron pric ono da nebude hrapavo nego glatko,a i naprid isto
Dino:
--- Citat: X-Thug - 19 Listopad, 2007, 20:49:39 ---sredia san ja sa curon nalipnice
silkoline i sl. nece se ni skuzit samo cu malo papiron pric ono da nebude hrapavo nego glatko,a i naprid isto
--- Kraj citata ---
Aj pitaj je ako ima koju ipone naljepnicu,triba mi,ne mogu ih nigdi nabaviti,niko ne da :toothy3: :toothy3:
Dat ću ti ja leo vince naljepnica,imam ih pun qurac,neznam di ću s njima :glasses2:
Nikon:
--- Citat: Dino - 20 Listopad, 2007, 12:58:24 ---
--- Citat: X-Thug - 19 Listopad, 2007, 20:49:39 ---sredia san ja sa curon nalipnice
--- Kraj citata ---
Aj pitaj je ako ima koju ipone naljepnicu,triba mi,ne mogu ih nigdi nabaviti,niko ne da :toothy3: :toothy3:
Dat ću ti ja leo vince naljepnica,imam ih pun qurac,neznam di ću s njima :glasses2:
--- Kraj citata ---
rijesi meni 2 :-[
Lav:
Koji ste vi likovi, smješni ste mi ;D, btw ajd vi bacite koji dan dir do Starigrada ja kad sam tamo bio stalno smo išli dir do Zadra.
X-Thug:
a lako tebi na 180ici,mi smo na prdekalicama i od toga njih dva voze pežo,a samo jedan od nas ima drajving lejsns,ok i punisher al on nema skut,i IZd al njega nema vec poduze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju