Ostalo > Chat house
ZADAR chat
Dino:
[/quote]
dok san te zijagu ti nije nista smetalo a sad kad san te odfaka onda san bitch :angry7:
[/quote]
kad ste se guzili?? što me niste zvali :sign020: :sign020: :sign020: :sign020: :sign020: :sign020: :sign020:
S.W.A.T.:
DINO :angry9:
:D
e dino...sta cemo sa mojim frendom sutra??????????????????????????????moramo se dogovoriti ko ga vozi!!!!!!!!!
btw....ko onda sve dolazi?????dino, x-thug, cole#2, ja, moj frend...i ovaj cole je reka da ce nekoga povesti.....
jel jos ko????
dino aj nagovori rudica da dode :toothy12:
Dino:
a s cim ce on doći,s tomosom?? :laughing11: :laughing3: :laughing11:
oće kiša sutra,naoblačilo se ???
Cole#2:
Ma kakva kiša.... Super je dan. . Moj prika sada nezna... reka je ako ulije goriva da će ići , ali ako ne onda ništa, pa će mi sutra reći u školi
Dino:
--- Citat: S.W.A.T. - 17 Listopad, 2007, 23:01:43 ---nikome ne odgovara sta cemo sa mojim frendom!!!!!!!!!!!!!! :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry9: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :icon_biggrin: ??? :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
neka ide on s tobom na mom skuteru,samo razbiješ li se,plaćaš štetu i daješ mi svog sf-a :redface: :redface: jel može tako??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju