Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (47/350) > >>

speed:

--- Citat: X-Thug - 05 Listopad, 2007, 19:16:23 ---
--- Citat: speed - 05 Listopad, 2007, 14:42:05 ---
--- Citat: X-Thug - 05 Listopad, 2007, 12:24:55 ---16  al blizu ste i ako ja vidin tebe ili njega s njon biće   :angry5: :angry5: :angry5: :violent1: :violent1: :violent1: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :violent1: :argue: :violent1: :whip2: :whip2: :cussing: :cussing: :violent5: :violent5: :violent5: :violent5: :angry4: :angryfire: :angry4: :angryfire: :angry4: :angryfire: :nogic: :djirdjir: :djirdjir: :jaojoj: :jaojoj: :ajdeajde: :cigle: :sign113: :sign113: :uplase: :uplase: :sut_u_jaja:
a ti ako si pametan ces  :trk:

--- Kraj citata ---
oho znaci ima 15 ili meni blize 17 godina,joj pa necu je uzet za stalno,ma samo da se ona i ja upoznamo,a ti i ja x onda idemo pit ;D

--- Kraj citata ---

16 i skoro ipo al ostaje ovo:

--- Citat: X-Thug - 05 Listopad, 2007, 12:24:55 ---16  al blizu ste i ako ja vidin tebe ili njega s njon biće   :angry5: :angry5: :angry5: :violent1: :violent1: :violent1: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :violent1: :argue: :violent1: :whip2: :whip2: :cussing: :cussing: :violent5: :violent5: :violent5: :violent5: :angry4: :angryfire: :angry4: :angryfire: :angry4: :angryfire: :nogic: :djirdjir: :djirdjir: :jaojoj: :jaojoj: :ajdeajde: :cigle: :sign113: :sign113: :uplase: :uplase: :sut_u_jaja:
a ti ako si pametan ces  :trk:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
x najbolja,cim malo bolje ozdravim dolazim u Zadar ;D

Dino:
Doša san doma jutros u 4sata i već sam budan,ne mogu spavati,a spava mi se  :confused3: :confused4: :coffee: :BangHead: :sleepy3: :joj_da: :zijev: :confused3: :confused4: o,hebem ti život

X-Thug:

--- Citat: Dino - 06 Listopad, 2007, 08:17:11 ---Doša san doma jutros u 4sata i već sam budan,ne mogu spavati,a spava mi se  :confused3: :confused4: :coffee: :BangHead: :sleepy3: :joj_da: :zijev: :confused3: :confused4: o,hebem ti život

--- Kraj citata ---

ja san umoran ka pas nemogu spavat a spava mi se nemogu stajat na nogama...speed mozes ti doc,al pitanje je hoces li otic :evil:

speed:

--- Citat: X-Thug - 06 Listopad, 2007, 12:29:28 ---
--- Citat: Dino - 06 Listopad, 2007, 08:17:11 ---Doša san doma jutros u 4sata i već sam budan,ne mogu spavati,a spava mi se  :confused3: :confused4: :coffee: :BangHead: :sleepy3: :joj_da: :zijev: :confused3: :confused4: o,hebem ti život

--- Kraj citata ---

ja san umoran ka pas nemogu spavat a spava mi se nemogu stajat na nogama...speed mozes ti doc,al pitanje je hoces li otic :evil:

--- Kraj citata ---
ma riskirat cu,a kako se zove :toothy9:

Dino:
x,kakvo je vrime tu u zadru,oćemo đir,dosadno mi je u kući

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju