Ostalo > Chat house
ZADAR chat
speed:
--- Citat: speedburn2 - 04 Listopad, 2007, 21:42:11 --- :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5: :angry5:
sutra fasdlčjsgladhčlkb ti dalkFJČJADLGČgčljhČWSG OVAKAV LADFHČLAJEFHČASDJFHJ :icon_blackeye: :icon_blackeye: :icon_blackeye: :icon_blackeye: :icon_blackeye: :icon_blackeye: :icon_blackeye: :icon_blackeye: :icon_blackeye: :icon_blackeye: :icon_blackeye: :glasses12: :glasses12: :glasses12: :glasses12: :zubo: :zubo: :zubo: :zubo: :zubo: :zubo:
--- Kraj citata ---
:u_plac: :u_plac: :u_plac: :u_plac: :u_plac: :u_plac:,ma necu te vise zajebavat
X-Thug:
16 al blizu ste i ako ja vidin tebe ili njega s njon biće :angry5: :angry5: :angry5: :violent1: :violent1: :violent1: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :violent1: :argue: :violent1: :whip2: :whip2: :cussing: :cussing: :violent5: :violent5: :violent5: :violent5: :angry4: :angryfire: :angry4: :angryfire: :angry4: :angryfire: :nogic: :djirdjir: :djirdjir: :jaojoj: :jaojoj: :ajdeajde: :cigle: :sign113: :sign113: :uplase: :uplase: :sut_u_jaja:
a ti ako si pametan ces :trk:
Dino:
Sestra i skuter se nikome ne daju :laughing11: :laughing11:
X-Thug:
onaj smajl sa ganovima san ja samo nece pokraj mene pisat mod :laughing7: a mogli bi umisto toga ti dodjes nebudes sa sestron mojen nego mi odemo :cugaa: :cugaa: :cugaa: :occasion14: :occasion14: :zivili: :zivili: :puke: :cugaa: :occasion14: :zivili: :odlicno: :odlicno: :weed: :joks: :weed: :joks: :cicecice: :cicecice: :danceee: :color: :icon_colors:
sa drugin ženskama
Punisher:
--- Citat: Dino - 05 Listopad, 2007, 12:27:04 ---Sestra i skuter se nikome ne daju :laughing11: :laughing11:
--- Kraj citata ---
:laughing11:
Dino jesi mi provjerio za skuter možda trebala bi mi info hitno... pls
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju