Ostalo > Chat house
ZADAR chat
BlackNaranča:
E napokon san i ja odlucia slozit skuter do kraja.. odveza u koni-a tamo kod palacinka bara, je da ce me ruke izac 1800kn al jebiga.... radi se pa se ima :happy6: sutra iden po motor uspia ga je napravit, sve je slozeno napokon, jos ja samo doma plastike i pravac registrirat ga , ako uspijen blokirat ga kako :toothy9: ..... staja je 2 jebene godine u dijelovima rastavljen :nono:
sportyy:
ima li tko iz ZD-a da mu donesem motor na par dana da vidi ako je sve na mistu, nešto me zajebava prijenos.
pa da vidi stavi rolice i uštima sve kako triba?
ako ima netko mogao bi se javiti na PM :)
duje87:
ima li ko da mi ode sutra vidit ima li jos karat ili po mogucnosti kupit karte za zadar hajduk, da ne dolazin za k**ra*, naravno placan karte cevape i piće ;D
alfist159:
--- Citat: duje87 - 30 Srpanj, 2011, 22:27:03 ---ima li ko da mi ode sutra vidit ima li jos karat ili po mogucnosti kupit karte za zadar hajduk, da ne dolazin za k**ra*, naravno placan karte cevape i piće ;D
--- Kraj citata ---
Moga san ti ja al ko te j_be kad me nisi nazva, ili broj nemaš?! :icon_tongue:
duje87:
--- Citat: alfist159 - 31 Srpanj, 2011, 22:22:33 ---Moga san ti ja al ko te j_be kad me nisi nazva, ili broj nemaš?! :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ti si iz bibinja pa te nisan tia maltretirat ;D
Al sve rijeseno, ovi prijatwlj iz pakostana je odusta od tekme pa san dosa do karata, al eto iduci put cu te zvat kad tu nij e problem :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju