Ostalo > Chat house
ZADAR chat
pixa.93:
ooo znam ja za tu karting stazu
bakija:
nema servisa u zadru....LOL a što je sa boyson koi radi u piaggia....mojstor je vrhunski a i radi za sebe kući...za koi ti motor treba servis on je za 2t doktor
Dino:
--- Citat: bakija - 05 Travanj, 2011, 15:15:36 ---nema servisa u zadru....LOL a što je sa boyson koi radi u piaggia....mojstor je vrhunski a i radi za sebe kući...za koi ti motor treba servis on je za 2t doktor
--- Kraj citata ---
nije niko reka da nema servisa,nego su svi idioti koji samo gledaju di će te pokrasti i niti jedan nije za preporučit..a to ko što radi doma,u to ne ulazim..znam ih i ja najmanje 10 takvih što su vrhunski majstori i rade doma
stipe:
--- Citat: bakija - 05 Travanj, 2011, 15:15:36 ---a što je sa boyson koi radi u piaggia....mojstor je vrhunski a i radi za sebe kući...za koi ti motor treba servis on je za 2t doktor
--- Kraj citata ---
mozda i je, u to necu ulaziti, al ponasanje mu je ka da je popija svu pamet svita...
Dino:
--- Citat: stipe - 07 Travanj, 2011, 07:08:39 ---mozda i je, u to necu ulaziti, al ponasanje mu je ka da je popija svu pamet svita...
--- Kraj citata ---
e da je bar samo on takav ::) a što bi bilo s tim ljudima da rade ko serviseri u mercedesa,audija :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju