Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (317/350) > >>

pixa.93:
ooo znam ja za tu karting stazu

bakija:
nema servisa u zadru....LOL a što je sa boyson koi radi u piaggia....mojstor je vrhunski a i radi za sebe kući...za koi ti motor treba servis on je za 2t doktor

Dino:

--- Citat: bakija - 05 Travanj, 2011, 15:15:36 ---nema servisa u zadru....LOL a što je sa boyson koi radi u piaggia....mojstor je vrhunski a i radi za sebe kući...za koi ti motor treba servis on je za 2t doktor

--- Kraj citata ---
nije niko reka da nema servisa,nego su svi idioti koji samo gledaju di će te pokrasti i niti jedan nije za preporučit..a to ko što radi doma,u to ne ulazim..znam ih i ja najmanje 10 takvih što su vrhunski majstori i rade doma

stipe:

--- Citat: bakija - 05 Travanj, 2011, 15:15:36 ---a što je sa boyson koi radi u piaggia....mojstor je vrhunski a i radi za sebe kući...za koi ti motor treba servis on je za 2t doktor

--- Kraj citata ---

mozda i je, u to necu ulaziti, al ponasanje mu je ka da je popija svu pamet svita...

Dino:

--- Citat: stipe - 07 Travanj, 2011, 07:08:39 ---mozda i je, u to necu ulaziti, al ponasanje mu je ka da je popija svu pamet svita...

--- Kraj citata ---
e da je bar samo on takav  ::)  a što bi bilo s tim ljudima da rade ko serviseri u mercedesa,audija  :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju