Ostalo > Chat house
ZADAR chat
phantomF12:
masina motora ti je standard,a i vlasnik ima 90ak kg tako da nisan ima prilike viditi da motor posteno ide..;))
sto se drugoga tice plastike su ti sve 5..nedavno je farban apsolutno cili u bijelo samo felge crvene tako da izgleda jebacki.
NEZNAN TOCNO ali cini mi se da neradi anlaser i lampica goriva....
on ju cijeni otprilike nekih 4.000kn,ali moze to i manje!
zd-freak:
Phantomf12 ma sve 5 ako nabavis broj javi plz
nixa:
ekipa iz zadra, kod koga farbate plastike? po mogucnosti jeftino.
konkretno me zanima boja+lak
ove oznacene platike(prednja maska i 2 bocne)
ja donesem plastike i boju.
koliko bi me to doslo cca ? :D
tko bi to mogo ofarbat? :D
BlackNaranča:
--- Citat: S.W.A.T. - 12 Siječanj, 2010, 16:28:07 ---evo pricam sa tonijem (x-thug sa foruma) i brate stara ekipa se nije skupila ima vec pola godina najmanje...
mateo ja neznam sta je sa tobom, vidia sam da su te na forumu malo zezali za onaj topik kad si *** curu u sumi, dino neznam di je, mozda studira u zg.u :( a toni i ja se sad culi na xf...
u svakom slucaju steta sto nas nema vise... vidim nova lica ovdi na forumu... super! kad se stara ekipa nade, zvat cemo vas :icon_tongue: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
prije bi ja reka da si ti propa uzemlju nego ja, ja se stalno vozan po zadru i hrvatskoj (autom :toothy9:) ali sada napokon napokon cu sredit motor, u ponediljak mi J.U.R.C.A prodaje magnet i namotaje i fala bogu vise da cu ga upalit.
pa bi bia red da bacimo kakav dir..
stipe:
i decki, jel se vozate sto?
evo, cisto da se pohvalim, vux i ja smo danas bacili dobar djiric, on na piaggio fly 150, a ja na svom libertyju 70...
zadar, posedarje, maslenica, karlobag, popili kavu i onda opet nazad, maslenica, posedarje, pa skrenuli za novigrad do njegove vikendice (cca 2km prije novigrada) pa natrag za zadar...
malo se sledili, al dobro je :D
i po ovome smo napravili 197km, jebenti, sad mi za sto nismo jos 3m pa da bude okruglo 200...
evo 2 slikice...
tribalo nam tocno 1 sat i 30 minuta, uz 2 stajanja, livanje goriva, i mali odmor guzice :D , sve skupa cca 10-15 minuta...
po tome je prosjek malo iznad 60km/h...
ajde, nije lose za skuterice...
samo fali nam ekipe, tocno se osjeti da bi bilo puno zabavnije da nas je vise...
drugi put cu tu staviti da idemo djiric, pa ako netko hoce, nek nam se pridruzi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju