Ostalo > Chat house
ZADAR chat
S.W.A.T.:
moje teme su kvalitetne... :toothy9: :toothy12: :toothy10: :laughing7:
sta ne???
zadar chat...(nova moda), neonke, ...i brdo drugih korisnih tema :laughing7: :drunken_smilie: :happy6: :happy3: :laughing6:
speed:
--- Citat: S.W.A.T. - 27 Rujan, 2007, 15:54:50 ---moje teme su kvalitetne... :toothy9: :toothy12: :toothy10: :laughing7:
sta ne???
zadar chat...(nova moda), neonke, ...i brdo drugih korisnih tema :laughing7: :drunken_smilie: :happy6: :happy3: :laughing6:
--- Kraj citata ---
ne teme sa su kvalitetne nego odgovori u drugim temama
Dino:
--- Citat: S.W.A.T. - 27 Rujan, 2007, 15:54:50 ---moje teme su kvalitetne... :toothy9: :toothy12: :toothy10: :laughing7:
sta ne???
--- Kraj citata ---
S.W.A.T ,moramo sutra pričati o "onome" i o ukradenoj kacigi.Znam ko ti je to ukra(zapravo 99% sam siguran).Čekaj me sutra priko odmora gori kod forneta ako ne bude kiša.I znam di taj lik živi :frajer:
speed:
--- Citat: Dino - 27 Rujan, 2007, 19:04:23 ---
sta ne???
--- Kraj citata ---
S.W.A.T ,moramo sutra pričati o "onome" i o ukradenoj kacigi.Znam ko ti je to ukra(zapravo 99% sam siguran).Čekaj me sutra priko odmora gori kod forneta ako ne bude kiša.I znam di taj lik živi :frajer:
--- Kraj citata ---
sta se kod vas sve nece dogodit :angry7:
X-Thug:
sta ko je kome ukra kacigu el tribamo ja i punisher posjetit toga,punisher dugo nekog nije kaznia...btw otvoria san i ja koju temu,i pomogli su mi tamo (thnx opet)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju