Ostalo > Chat house
ZADAR chat
Punisher:
--- Citat: X-Thug - 10 Rujan, 2007, 23:39:56 ---alo ljudi kad ce mo opet đir...al triba i punisher sa nama...tako da nemoremo divljat nego normalno vozit...
--- Kraj citata ---
X - ja niti ne mogu divljati sa skuterom jer ga nemam :rofll: , a zašto misliš da ne mogu divljati s autom :laughing7:
Možda sad nešto uzmem od 50ccm jer mi treba nešto pod hitno a ona dilema sa skuterom čije ime mi je više muka spominjati je trajala predugo i ostala u tami i tišini...
Pozdrav S.W.A.T. nismo baš ćakulali nije me bilo oko pola mjeseca na forumu, ako oćete amo se nać za vikend pa poć na piće ??
S.W.A.T.:
a nemogu ovaj vikend...sestra mi ide ca...natrag u svicarsku...pa ono moram ispratiti i ta sranja...kuzite... :drunken_smilie:
a mogli bi dir...punisher ti javi kad nabavis 50ccm pa da idemo...lol...bilo je fora kad smo x-tung i dino i ja isli...kazu da ludo vozim :dontknow: :laughing1: :toothy10: :laughing7:
al necu vise :nono: :notworthy: :icon_thumright:
lol
Dino:
Ajmo negdi dalje đir,do paga ili starigrada,što ćemo uvik po gradu :toothy10:
Možemo i jednu subotu na otok otići(pašman,ugljan...)
S.W.A.T.:
bi ja al jez znas kolko bi tribalo do tamo...a i btw sta cu ja sa tobom na ta dalja putovanja kad tvoj ide cca 20kmh vise...i juce si me ostavlja dosta iza...kako nebi na takvim ravnicama....lol....
Dino:
Idemo laganini,60-70km/h,ne žuri nam se nigdi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju