Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Da čujem mišljenja u vezi pucanja iz auspuha VXR200
Drnda:
kako mislis bez gasa ???
uglavnom ili ti je grana negdje pukla ili vuce zrak pa ga ima viska, tj na onome spoju grane i lonca najcesce vuce..
odnosi se ovo drugo na marina
speed:
--- Citat: duje87 - 13 Lipanj, 2010, 23:42:20 ---ne trokira vise nego ostaje bez gasa,al isto prilikom naglog kocenja s nije vazno koje brzine bi bilo pucanja iz auspuha,sad san rijesia to,al i dalje mi ostaje bez gasa,nikako to rijesit,provat cu s drugin karbon :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam to rijesio promijenom karba
zna pucati iz spuha ak je malo i van faze motor....ali sve je to ok jos...bolje da se cuje da rokne :binkybaby:
gokiSP:
--- Citat: duje87 - 13 Lipanj, 2010, 23:42:20 ---ne trokira vise nego ostaje bez gasa,al isto prilikom naglog kocenja s nije vazno koje brzine bi bilo pucanja iz auspuha,sad san rijesia to,al i dalje mi ostaje bez gasa,nikako to rijesit,provat cu s drugin karbon :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Rekoh ja da te keihin ne voli :happy8:
Marino1907:
--- Citat: speed - 13 Lipanj, 2010, 23:56:22 ---ja sam to rijesio promijenom karba
zna pucati iz spuha ak je malo i van faze motor....ali sve je to ok jos...bolje da se cuje da rokne :binkybaby:
--- Kraj citata ---
E da super je to kada rokne i svi se okrenu.Danas neka baba na pješačkom skolo zamrla od straha ja doletio,zakočio a ono roknulo ;D ;D ;D ;D
Bit će ipak kod mene zbog te šelne koja fali i koju naravno nemogu nigdje nabavit,pa eto ako neko ima neka se javi.
duje87:
--- Citat: gokiSP - 14 Lipanj, 2010, 00:01:52 ---Rekoh ja da te keihin ne voli :happy8:
--- Kraj citata ---
ja san svoj problem rijesia :D stavia warlbra :D
e sad tog keihina san 300 puta rastavia i nikako nac gresku,ko nadje gresku zasto se motor gusia dan mu vxra ;D
sumnje padaju na membranu,a membrana citava pa se vi mislite :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju