Tehnički kutak > Tehnička pitanja
vezano za felge
KOPLJAR...DNA:
za boju sam i ja mijenjo i isto samo moraš platit izradu nove knjižice vozila i prometni i to je to a za BB mašinu bi već moglo bit problemčiće jel teško da ćeš ju blokirat na 50km\h mislim sve se može al ??? kako
toni runnner:
znaci moze se promjeniti u papirima velicinu felga
formoz:
evo da ne otvaram novu temu, nadovezat cu se ovdje, jeli ja mogu ofarbat motor bez predhodne najave nadleznim organima, i samo ga takvog dovest njima kad ga budem registravao ( ima papire nije registrovan) i oni ce to upisat tamo???
samo da napomenem- BiH
Luka_B:
u HR se moze, ja sam ga pospricao kad je istekla rega, doso na tehnicki, veli nije ista boja koju oces da ti pisem, ja reko visebojan i to je to. jedino sam morao platit novu knjizicu i prometnu.
dino_180:
--- Citat: Luka_B - 14 Lipanj, 2010, 14:19:55 ---u HR se moze, ja sam ga pospricao kad je istekla rega, doso na tehnicki, veli nije ista boja koju oces da ti pisem, ja reko visebojan i to je to. jedino sam morao platit novu knjizicu i prometnu.
--- Kraj citata ---
i meni isto tak al neznam ko bi popušio za 50 ccm a na njemu bb.još naturpijan.to neznam kak bu prošlo.eventualno da ga regaš sa mašinom od 50 ccm i onda doma samo swap napravi.
@Luka_b jel si ti iz đubrave?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju