Tehnički kutak > Garaža
aprilia sr 70 R
charnel:
--- Citat: mirano - 12 Lipanj, 2010, 14:39:43 ---nazalost je...imo sam dellorto phbg 19 bs(malossi pakiranje, kupio od jurce), al nazalost prodo sam, trebale mi pare...
--- Kraj citata ---
koja dizna je gore?
inace lip skuter samo te naljepnice kako igor kaže...
aprilia area 51:
sve super...lijepo izgleda...samo ja bi skinio tu gljivu i stavio airbox...bolje je...i tise...hehe
sfreak:
kako mi je ovaj novi SR perverzija...
dobra kombinacija boja, jedva cekam da montiram na svoj te plastike vise, samo sto je narancasta meni glavna boja...
za koliko ga prodajes?
mirano:
ne znam koja je dizna sada trenutno, prijatelj mi je stelo prosli tjedan dok sam bio u rijeci na faksu, al mislim da 90 i nesto, al nisam skroz siguran, mjenjo mi je iglu....
bez gljive je puno tise, slazem se, al neda mi se sad vracat serijski filter, airbox..... :dontknow:
aprilia area 51:
--- Citat: mirano - 12 Lipanj, 2010, 14:49:08 ---ne znam koja je dizna sada trenutno, prijatelj mi je stelo prosli tjedan dok sam bio u rijeci na faksu, al mislim da 90 i nesto, al nisam skroz siguran, mjenjo mi je iglu....
bez gljive je puno tise, slazem se, al neda mi se sad vracat serijski filter, airbox..... :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma da i tise je a i urednije skut izgleda s ariboxom nego s gljivom kad ima gljivu odmah se vidi da je tuniran i murija lako primjeti gljivu i onda te drkaju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju