Tehnički kutak > Garaža
Runner Tuzla :)
ProDriverGT(TGB):
Svidja mi se skuter,samo jel boje imaju kakav efekt,na slici boja djeluje obicna..ako nije onda je skuter bomba
te-te-ac:
ljepo .. :icon_thumright: nek se "pantera" ugleda kak se treba slozit skut a ne onaj cirkus kolorado.. :binkybaby:
--- Citat: gokiSP - 13 Lipanj, 2010, 00:18:48 ---Ma kave su to priče ::) Ja sam imao due+ i evo auspuh, serijska pumpa i serijski kiler, nikad se nije pregrijao
--- Kraj citata ---
ti se nisi nikad ni vozio.. uvijek si sam šarafao :toothy12:
PanTheR_oo7:
--- Citat: Psych0 - 12 Lipanj, 2010, 18:19:22 ---extra runner brate ... svaka cast ... samo stavi neki vid ... da vidimo kako to cudo ide ! :headbang:
--- Kraj citata ---
Runner ide ko lud... samo ti to mogu reci :) :icon_thumright:
PanTheR_oo7:
--- Citat: te-te-ac - 14 Lipanj, 2010, 00:51:19 ---ljepo .. :icon_thumright: nek se "pantera" ugleda kak se treba slozit skut a ne onaj cirkus kolorado.. :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Meni se kolorado svidio na slikama, i to sam pokusao uraditi.
Trenutno mi je drugi kolorado u glavi, ali ce to malo pricekati dok nadjem opet Runera.
Dzulabe... jbga nismo se vidjeli u petak/subotu pa da vidim vise to sto si istjero iz podruma :)
Po slikama.... SVAKA CAST! BOJA EXTRA! 10+ :icon_thumright: cak mi se vise svidja i od mog KOLORADA, ali i sam si mi reko da bi i ja trebo ofarbat u tvoje boje? xD sjecas se? xD hehehehheh al ne sikiraj se :) ja kontam ganjat crno/zeleno!
smoljovk:
...po slikama je ljep skuter... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju