Tehnički kutak > Garaža

Runner Tuzla :)

<< < (5/9) > >>

_r0bi_:
...moze jedno pitanje...kako ti tpr-a hladis sa seriskom vodenom... :icon_scratch:
...jel imas problema sa tem...tj. mislim da moras imat problema :icon_scratch:

:headbang: :icon_thumright:

...setup ok...boja pre' j*****.... :toothy9:

vx:
skini malossi naljepnice i ako možeš nabavi obične ručke volana

sve ostalo mi se jako sviđa  :icon_thumright:

gokiSP:

--- Citat: _r0bi_ - 12 Lipanj, 2010, 22:21:15 ---...moze jedno pitanje...kako ti tpr-a hladis sa seriskom vodenom... :icon_scratch:
...jel imas problema sa tem...tj. mislim da moras imat problema :icon_scratch:

:headbang: :icon_thumright:

...setup ok...boja pre' j*****.... :toothy9:

--- Kraj citata ---

Nema problema, jer ako se due+ koji je gus, hladi normalno sa serijskom vodenom, onda se i alu cilindar hladi

_r0bi_:

--- Citat: gokiSP - 12 Lipanj, 2010, 22:46:42 ---Nema problema, jer ako se due+ koji je gus, hladi normalno sa serijskom vodenom, onda se i alu cilindar hladi

--- Kraj citata ---

....nevjerujem bas al ak ti tako kazes Gordo onda je tako... :icon_thumright:
....neznam bas prijatelj je imo repliku pa se na full gasu kazaljka od tem. pucala u crveno(savrseno postelana)....a ne tpr ili sto kaes due+ po ovoj vrucini( i opcenito)  hmmm... :laughing7:

....btw...zato sam mislio da bi moglo bit problema....

:headbang: :headbang: :notworthy: :icon_thumright:

tomof10:
meni je tpr sa yasuni c20 kazaljka od temperature je kucala u crveno kad bi ga malo stisno po gradu za tebe neam al bilo b pozeljno na tpr staviti hladnjak od 180 sa ventilatorom pogotovo ljeti i stavit termostat od 180

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju