Tehnički kutak > Tehnička pitanja
el. blokada
pixa.93:
maisna od vxra bi mogla bit dost sumnjiva jelr je 4t i dost je veca tak da to nemoj a od 18o bi se dlao pripasat i ima toga vec.pitaj gumya on ti to ima na roxu. da see rijesit da ju se na 50 zaustavi za tehnicki
Luksy:
znaci nije nemoguce :toothy9:
cek el gumy ima bolkadu na roxu ili
animatrix:
ja mislim da bi se moglo to rijesiti ali samo za potrebe tehnickog, barem jednom mjesecno se otvori tema o blokadi za sp-a, pocnite koristiti trazilicu.
smislio sam shemu kako bi se dalo riješiti, ali trebas naci nekoga tko zna programirati pic i tak neke sitnice..
hah, gumi nema ni tablicu ;D
Luksy:
znam da se otvaraju al bar prije dok sam to pratija nisam vidija niti jedan dobar odg
ako netko zna za neku dobru temu di bi moga nac odg za pitanje neka mi posalje link :icon_thumright:
animatrix:
dobra bi shema bila sa pic-om, uzmes senzor od brzinomjera i okacis prema zadnjoj felgi, nek ucitava broj okretaja kotaca, pic racuna brzinu i kad dodje do 50kmh pomocu kakvog optocouplera signal sa namotaja preusmjeri na ground.. a da bude uvjerljivije, bilo bi dobro otpustiti sajlu gasa da ne prima pun gas na valjcima, da sporije dodje do 50, ak je moguce
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju