Općenito > Generalno o skuterima
Gilera runner vxr 200 ´06-´09
BoLT3K:
To najbolje pitaj clana "ancoo", jer on ti ima KB300
devil_ma-yela:
kubler sigurno daje dosta performansi, samo to još nitko nije isprobao i napisao na forum, ima član ancoo ali još ništa nije komentirao...
ti možeš stavit kublera gore, bez nekih popratnih dijelova, ali to onda nije to, bolje onda izvuć maksimum iz toga...
prvo si stavi na papir, koliko ti otpada na farbanje, spuh, xenon i neke estetske detalje! a onda razmišljaj kako dalje... i prvo kupi motor, jer sam i ja sam nekad unaprijed ispitivao i to, pa nije bilo ništa.. ne kažem da neće bit kod tebe, samo primjer
najbolje si stavi polini speed control, malossi torq, malossi bregastu sa ventilima, veći karb, 209 i to je to!
veki_veki:
gle farbanje mi je džaba,xenon neznam kolko dođe,a serdo 2000 kn.....samo te nerazumjem zasto da stavom 209 kad je vxr vec 200...???...a ostalo sve stoji kako si reko...
devil_ma-yela:
--- Citat: veki_veki - 12 Lipanj, 2010, 11:15:18 ---gle farbanje mi je džaba,xenon neznam kolko dođe,a serdo 2000 kn.....samo te nerazumjem zasto da stavom 209 kad je vxr vec 200...???...a ostalo sve stoji kako si reko...
--- Kraj citata ---
1500 eura - 11 000
xenon 500
serdo 2000
polini variomat 1100
torq 1400
bregasta 1300
delta 900
karb polovni 800
ventili i opruge 800
8800
sad ti fali samo još kit, kubler ti je oko 4 500 i sad ti taj setup ispada oko 13 300, još bi trebalo obradit glavu, oko 500 kn... i eto 14 tkn...
a kad staviš 209, on ti je oko 2 100 i to ti je taman oko 11 tkn. ja sam navodio cijene novih dijelova, ako nađeš šta polovno, ispadne i manje, pa ti ostane para i za obradu glave...
i taj setup sa 209 će ti bit sasvim dovoljan i skut će jebeno ić, sad ti vidi...
veki_veki:
HVALA....a kubler mi izgleda neće bit omogućen zbog budžeta,al će doć s vremenom....samo ne razumijem koja je svrha stavljanja kita od 209 kad je motor 200....izgleda mi premalena razlika... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju