Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Formula 50 projekt (YASUNI on the road)

<< < (9/29) > >>

dzeky:

--- Citat: igor.sb - 22 Srpanj, 2010, 18:46:13 ---http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/B53015/Conversion+kit+manual+choke++PHVAPHVB.aspx

crveni se, znaci da ih nema, di si bio do sada :)

--- Kraj citata ---

a to sam i ja nasao,tko ce cekat da mi dode 10 dana,joj :laughing7: :icon_thumright:

steeef:
imam ti ja doma manual čok za 17 i pol  :icon_thumright:

dzeky:
evo ljudi danas se nesto radilo :icon_biggrin: kao prvo zahvaljujem clanu stefek koji mi je poklonio cok :icon_thumright: Sto se tice coka bio sam u pravu,znaci s ovim novim cokom radi na leru super ali ima i dalje problem sto mi ima puno benge po karbu i baca mi crnu sluz ktoz kit tj na granu auspuha,btv bila mi je igla podignuta na 2. zub i isao sam vratit na prvi ali opet mi puno benge. Neznam sto bi vise moglo biti,dali je dizna prevelika,inace je sad 85,ajmo ljudi pomagajte pa da napokon krenem u voznju.Probao sa malo se vozikat i mogu rec da ljepo dize :headbang:  I da jos damo da kazem da mi je sad svjecica duplo manje zapljuvana ali ipak je jos sve mokro,evo slike i rad motora,uzivajte :toothy10: :laughing3:

Uploaded with ImageShack.us

video:

View My Video

Aerox007:
crna sluz je neizgoreno ulje :dontknow:

kaj nejde dugi navoj svjeica na kit???

veka84sb:
Pohvale za projekt i izbor skutera najvise zbog toga sto je rijedak! Drzim fige da sve bude kako si zamislio  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju