Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Italjet Formula 50 projekt (YASUNI on the road)
dzeky:
ljudi skut je slozen i upalio je,ali imam jedan veliki problem. Nakon malo drzanja gasa fergazer je sav zaliven od benge,cak prelazi benga na crevo od airboxa i vidim da baca na grani od spuha onako crnu smjesu. Sto se tice setupu ima u avataru jedino sto je redsponge,dizna 85,smjesa 1,5 kruga. Prvo sam mislio da je cok ali isao sam ga provjerit na akumulator radi ok i vidi da se igla dize,pa sa mislio da je vakuum,njega sam takoder isprobao i kad povucem u sebe vakum benga curi. Neznam stavrno vise sto bi moglo biti,zasto karb zaljeva :confused5:ocekujem dobre prijedloga :icon_thumright:
wonderkid:
vjoerojatno plovak ne zatvara
pralas:
--- Citat: dzeky - 22 Srpanj, 2010, 17:43:57 ---ljudi skut je slozen i upalio je,ali imam jedan veliki problem. Nakon malo drzanja gasa fergazer je sav zaliven od benge,cak prelazi benga na crevo od airboxa i vidim da baca na grani od spuha onako crnu smjesu. Sto se tice setupu ima u avataru jedino sto je redsponge,dizna 85,smjesa 1,5 kruga. Prvo sam mislio da je cok ali isao sam ga provjerit na akumulator radi ok i vidi da se igla dize,pa sa mislio da je vakuum,njega sam takoder isprobao i kad povucem u sebe vakum benga curi. Neznam stavrno vise sto bi moglo biti,zasto karb zaljeva :confused5:ocekujem dobre prijedloga :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koje ulje stavljas?
moguce da ti zbog ulja baca po spuhu,tj ne uspije izgoriti pa ga izbaci van....
dzeky:
kako da isprobam plovak,ali mislim da nije on jer je karb skoro nov
a ulje koristim Castrol TTS
dali je moguce radi toga sto mi cok ne sjeda do kraja jer sam kupio polovan karb i vidim da cok nije origigi :icon_scratch:
dzeky:
stvar je nadam se rijesena,isao sam provjeriti iglicu tj onaj mehanizam sto se dize s iglicom na coku i promjer promjer na karbu je 0,7cm a dok je na coku 0,8 sto bih trebalo znaciti da iglica nije kiako mogla uci kako treba i uvijek je bila podignuta :glasses9: Nekako mi je od pocetka cok bio cudan,ocito je da je za veci karb,ako tko hoce evo mu ga za 50kn a bilo bi super kad bi netko imao cok za moj 17,5 ili rucni ili automatski :hello: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju