Tehnički kutak > Tuning skutera

polini sport netaknut i shot

<< < (5/9) > >>

miha_nrg:
znam da bi trebalo biti puno bolje...ali neće...=///////....kad stavim narda ide 85 i puno bolje ubrzava....ne znam dal je to do mhra jer je prerađen sa piaggia na minareli....roline su 3.3 crvena šušta crvene šuštice...e sad me zanima imam priliku uzet PRIMAR dal da uzmem ili će i to bit bacanje para?

gokiSP:
Neće bit bacanje para ali i dalje to treba poštelat jer ovo je k ako ide 80. Ti si to nekome vozio na štelanje?

luna500rr:

--- Citat: miha_nrg - 11 Lipanj, 2010, 09:53:22 ---znam da bi trebalo biti puno bolje...ali neće...=///////....kad stavim narda ide 85 i puno bolje ubrzava....ne znam dal je to do mhra jer je prerađen sa piaggia na minareli....roline su 3.3 crvena šušta crvene šuštice...e sad me zanima imam priliku uzet PRIMAR dal da uzmem ili će i to bit bacanje para?

--- Kraj citata ---

To dvoje neide skupa :icon_thumright:

miha_nrg:
nego šta ide...prosvijetli meeeeeeeeeee....tako sam dobio savjete na forumu...imam i serijsku šuštu doma...

luna500rr:

--- Citat: miha_nrg - 11 Lipanj, 2010, 09:56:27 ---nego šta ide...prosvijetli meeeeeeeeeee....tako sam dobio savjete na forumu...imam i serijsku šuštu doma...

--- Kraj citata ---

Multivar, crveni centralni i 3.3 je prelagano, meni je 3,3g na serijskom variomatu i polini plavi centralni na morini polutkama taman, 3,3 na multivaru je prevrtavanje pogotovo u slucaju crvenog centralnog, pokusaj s 4,5g ili necim slicnim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju