Tehnički kutak > Tuning skutera

kako da rijesim hladjenje na f12 ac???

<< < (3/5) > >>

marin18:
bas to  :icon_thumright:

marin18:
daj samo reci kako to mislis zaljepi ili zariba nakon par min voznje,brijem da onda nije nesto uredu sa tim skuterom :dontknow:

Aerox007:
e da ne otvaram novu temu imam par pitanja o roxu u ove vruce dane....

1. Jel normalno da mi skut se prvo zagrije na 90 stupnjeva onda nakon 10 min voznje padne na 70-80??????
2.Jel se isplati izvadit termostat oce se kaj bolje hladit ak voda cjelo vrijeme struji????

Crazy Kuree:

--- Citat: Aerox007 - 11 Lipanj, 2010, 20:20:25 ---e da ne otvaram novu temu imam par pitanja o roxu u ove vruce dane....

1. Jel normalno da mi skut se prvo zagrije na 90 stupnjeva onda nakon 10 min voznje padne na 70-80??????
2.Jel se isplati izvadit termostat oce se kaj bolje hladit ak voda cjelo vrijeme struji????

--- Kraj citata ---
to ti je zbog teromostata, ostavi ga, samo ćeš ga teško zagrijat, a hlađenje je isto

Crazy Kuree:

--- Citat: marin18 - 11 Lipanj, 2010, 19:38:11 ---daj samo reci kako to mislis zaljepi ili zariba nakon par min voznje,brijem da onda nije nesto uredu sa tim skuterom :dontknow:

--- Kraj citata ---
gianeli shot i malossi sport eto to je bilo. Može se vozit dok ne potroši gorivo al u krajnjoj brzini nemože dugo izdržat da ne pregrije. sa mhr replicom (kit) isti slučaj, stavim onda yasuni R to je bila dobra kombinacija i nije pregrijavo u krajnjoj. jednostavno zračno hlađen gusani kit s dvije karike i jači auspuh ne ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju