Tehnički kutak > Tuning skutera

ne baca iskru

<< < (2/3) > >>

el:
ok hvala...javi cu vam jos

DUBrawa:
Evo i meni je frend bas ostavio onog najnovijeg sym jeta. Ima dosta km. Isto mu je poco trokirat i stao. Ja provjerio nema iskre. Kupili novu svjecicu oped nema iskre. Skinuo ja njegovu bobinu stavio na svog baotiana. Baca iskru. Skino svoju sa baotiana stavio na njegov. Nema iskru. Znaci struja ne dolazi do bobine. Nisam mu htjeo dalje prckat jer nije moj motor a ne zelim mu nesto zeznut. Da ej moj vec bi ga skroz rasarafio. Znaci moguce je da su ovi gore problemi... Ali jl moguce da je izgorila neka od zica koje vode do bobine????

gozz:

--- Citat: DUBrawa - 04 Rujan, 2007, 12:24:49 ---Evo i meni je frend bas ostavio onog najnovijeg sym jeta. Ima dosta km. Isto mu je poco trokirat i stao. Ja provjerio nema iskre. Kupili novu svjecicu oped nema iskre. Skinuo ja njegovu bobinu stavio na svog baotiana. Baca iskru. Skino svoju sa baotiana stavio na njegov. Nema iskru. Znaci struja ne dolazi do bobine. Nisam mu htjeo dalje prckat jer nije moj motor a ne zelim mu nesto zeznut. Da ej moj vec bi ga skroz rasarafio. Znaci moguce je da su ovi gore problemi... Ali jl moguce da je izgorila neka od zica koje vode do bobine????

--- Kraj citata ---

Sama zica koja vodi od komponente do komponente nece izgoriti. Moze biti precvikana i moze biti oksidirana ali ne izgorena. Isto treba provjeriti konektore... Ako se smoce, znaju oksidirati pa zezati...
Znaci problem je ili u CDIu ili u signalu koji dolazi u CDI znaci na pickupu...

DUBrawa:
Ok onda cu mu aj rec da ga ljepo otpelja na servis  :toothy3:  :toothy12: . Neču ja drkat po CDI u i žicama.  :laughing7:

PitBull Aerox:
provjeri da ti nisu pukli varovi od letanja kablova na impulsatoru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju