Tehnički kutak > Tehnička pitanja

nrg-problem

<< < (8/9) > >>

NRG_Power:

--- Citat: nrg extreme - 15 Lipanj, 2010, 20:00:39 ---Pa da opišeš malo simptome šta se dešava možda bi se i pomoglo.
Vidim mijenjo si remen,valjčiće,karb čistio. :icon_thumright:
Jesi opro filter ko što je rečeno?
Imaš otprilike kilometara dovoljno da ti se i auspuh začepio pa ga guši ako je serijski. :dontknow:

--- Kraj citata ---

filter ocistia samo san ga malo malo namaza uljen jer nisan ima skoro nista
a prisa je oko 12-13t km

Gilera_Vk:

Vidi jel ti cok radi, tu nekako smrdi na karburator, vidi filter goriva, svjecicu.  Dal ti dimi skuter vise no normalno?

pralas:

--- Citat: Gilera_Vk - 15 Lipanj, 2010, 20:20:29 ---  Vidi jel ti cok radi, tu nekako smrdi na karburator, vidi filter goriva, svjecicu.  Dal ti dimi skuter vise no normalno?

--- Kraj citata ---
cok nema veze s tim... :nono:
da mu je cok otiso,skut bi teze palio kad je hladan ali cim se zagrije ide isto... :frajer:
meni tu smrdi na kompresiju,jesi probo pritisnuti kurblu,jel isti otpor kao i prije dok je sve bilo u redu ???

NRG_Power:

--- Citat: ivan pralas - 15 Lipanj, 2010, 20:46:55 ---cok nema veze s tim... :nono:
da mu je cok otiso,skut bi teze palio kad je hladan ali cim se zagrije ide isto... :frajer:
meni tu smrdi na kompresiju,jesi probo pritisnuti kurblu,jel isti otpor kao i prije dok je sve bilo u redu ???

--- Kraj citata ---

nisan ga bas cesto palia na kurblu tj nikako osim mozda 2x sam bzvz proba
a sta da je otisla kompresija

pralas:
probaj ga na kurblu upaliti,pa vidi jel kurbla ide lagano prema dolje ili ipak ima otpor...
sad je to tesko reci,zato sto ga nisi nikad palio na kurblu pa ne znas kako je prije bilo...ali probaj...
ako gubi kompresiju,gubi snagu...karike treba provjeriti i rastaviti cilindar...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju