Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Križevci 27.06 OTKAZANO!!!!

(1/22) > >>

nidjo180sp:
znaci ovo nije sigurno da bude,sve ovisi o broju vozaca...  zanima me jel ima zainteresiranih?  klase budu 3,znaci za decke koji voze PH,50 ccm amateri i OPEN amateri. U amaterima se vozi sa reg tvornickim motorima,znaci da mozete doc vozit sa skuterom kojeg koristite svaki dan  :icon_thumright:  klasa jeftina da jeftinija nemoze bit,placala se bude startnina i osiguranje za koje informacije slijede naknadno  :icon_tongue: od opreme treba imati kombinizon,cizme,rukavice i normalno kacigu  ;D  ak vas kaj zanima pitajte  :hello:

DevMichele:
ja sam zaineteresiran i 99% ce to bit ph klasa

nidjo180sp:
da nebi doslo do zabune,utrka se ne boduje za PH  :nono:  skuteri voze kup  :icon_thumright: decki iz PH budu imali svoju klasu jer su oni naturpijani,a i imaju vise znanja pa nebi bilo dobro da je sve u istoj klasi  :icon_thumright: 

DevMichele:

--- Citat: nidjo180sp - 10 Lipanj, 2010, 17:32:48 ---da nebi doslo do zabune,utrka se ne boduje za PH  :nono:  skuteri voze kup  :icon_thumright: decki iz PH budu imali svoju klasu jer su oni naturpijani,a i imaju vise znanja pa nebi bilo dobro da je sve u istoj klasi  :icon_thumright: 

--- Kraj citata ---
sve znam  :icon_thumright:

nidjo180sp:
odlicno,nadam se da se vidimo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju