Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Piaggio Diesis problem(čina)
igor.sb:
SERVIS, nema smisla ovako :dontknow: :dontknow:
arca007:
--- Citat: igor.sb - 10 Lipanj, 2010, 03:05:04 ---SERVIS, nema smisla ovako :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma kaki servis... sklepat cemo nest ima da proradi... xD
Iwo SR Tuono:
s takvim stavom nećeš sklepat ništa, 500 kn je stvarno ok cijena za komplet termogrupu ak je tvoja izribala, a vjerovatno je
ovakvim ljudima kao što si ti uvijek predložim servis jer davat bilo koji tehnički savjet nekome tko ne kuži ni 10% cijele priče uopće nije dobro jer čovjeku ne napraviš uslugu nego patiš i sebe i njega i pol foruma
zato otjeraj to u servis ili nađi 500kn i nekog tko je tehnički više potkovan od tebe i nek ti to složi
arca007:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Lipanj, 2010, 09:29:31 ---s takvim stavom nećeš sklepat ništa, 500 kn je stvarno ok cijena za komplet termogrupu ak je tvoja izribala, a vjerovatno je
ovakvim ljudima kao što si ti uvijek predložim servis jer davat bilo koji tehnički savjet nekome tko ne kuži ni 10% cijele priče uopće nije dobro jer čovjeku ne napraviš uslugu nego patiš i sebe i njega i pol foruma
zato otjeraj to u servis ili nađi 500kn i nekog tko je tehnički više potkovan od tebe i nek ti to složi
--- Kraj citata ---
lol... ma nisam skuzio sta je termo grupa... btw testiro sam svjecicu i baca iskru... popodne dolazi frend koji se razumije u to pa cu provjerit karburator jer mislim da mi je dizna zacepljena... normalan je zvuk kad se pali a svjecica je suha ko barut... nest se zacepilo od nekvalitetnog goriva...
arca007:
sorry for double post...
danas sam malo mrdo po karburatoru i sve se cini u redu...
zvao sam jednog lika sto je radio prije na diesisima i kaze da je moguce da bombina neradi ili ono rebrasto sivo sranje... nest od to dvoje je mozd riknilo pa svjecica ne baca iskru u pravo vrijeme,,,
postat cu poslje slike od skutera da vidite kak je unakazen xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju