Tehnički kutak > Garaža

st125

<< < (18/50) > >>

sven_vx:
ne kuzim..totalno ne isplativo..das cca 1000kn i onda dobis krk u bulju..em nejde,em trosi..vrati se ti serijali.. :icon_thumright:  :icon_biggrin:

PROOF:
covjece natocio do vrha i odem do ladanja i natrag(15 km sveukupno) i potrosi mi 2 crtice..bog te ušumu krenio.... 500 kn sam dao... i trebo je bit "nov" a doso sav izguljen,umjesto gumica neko cudo kaj nema veze s gumom i tako to... ::)   a sta bi bilo da iz serijskog spuha izvadim sva sranja koja su unutra..bi dobio sta?

sven_vx:

--- Citat: PROOF - 13 Studeni, 2010, 16:52:39 ---covjece natocio do vrha i odem do ladanja i natrag(15 km sveukupno) i potrosi mi 2 crtice..bog te ušumu krenio.... 500 kn sam dao... i trebo je bit "nov" a doso sav izguljen,umjesto gumica neko cudo kaj nema veze s gumom i tako to... ::)   a sta bi bilo da iz serijskog spuha izvadim sva sranja koja su unutra..bi dobio sta?

--- Kraj citata ---
sto bi vadio iz serijskog spuha??sta mu fali ovakvom??tih,ne gubis snagu,potrosnja je normalna i sluzi svrsi..

devil_ma-yela:
jel to onaj "noviji" kucelj?

možda bi trebao malo prijenos poštimat, a preradom serijskog spuha bi dobio serijski spuh sa boljim zvukom!  :icon_biggrin: ako misliš na dobivanje performansi, nikakve ili minimalne!

Deny:
Serijala rulz  :headbang:  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju