Tehnički kutak > Garaža

st125

<< < (10/50) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: cosa_wp - 28 Lipanj, 2010, 18:36:03 ---nema to veze idi promjeni gdje god si to uzeo jer svijetli plavo ja nekidan sebi isto uzimao bijele i čovjek u trgovini isproba i 1 svjetli bijelo a druga zeleno i da mi jos jednu novu koja svijetli bijelo jer je ovo plavo idi samo u trgovinu gdje si kupio i reci da svjetli plavo tako je i meni bilo!

--- Kraj citata ---

kaj ti ozbiljno ne vidis? ja ga zajebavam, al ovo je fakat bijelo... samo kaj je to ona bright boja koja vuce na plavkasto... i to smije imati...

cosa_wp:

--- Citat: marko_AeRoX - 28 Lipanj, 2010, 18:59:49 ---kaj ti ozbiljno ne vidis? ja ga zajebavam, al ovo je fakat bijelo... samo kaj je to ona bright boja koja vuce na plavkasto... i to smije imati...

--- Kraj citata ---

na slici je to plava boja ako ti ne vidis onda si daltonista a sad ja nz kako je uzivo mozda je uzivo drugacije!

marko_AeRoX:

--- Citat: cosa_wp - 29 Lipanj, 2010, 13:29:27 ---na slici je to plava boja ako ti ne vidis onda si daltonista a sad ja nz kako je uzivo mozda je uzivo drugacije!

--- Kraj citata ---

pa to samo tak izgleda... to je bright white

cosa_wp:

--- Citat: marko_AeRoX - 29 Lipanj, 2010, 14:59:32 ---pa to samo tak izgleda... to je bright white

--- Kraj citata ---

onda dobro!

PROOF:
ovakve su gore

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju