Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Moze pomoč... jer ja cu ga zaozbiljno prepiliti...
speed:
--- Citat: nrg extreme - 11 Lipanj, 2010, 00:20:39 ---Pa sta nema u "napravi sam" detaljni opis promjene lezajeva i semeringa,
na dva nacina cak. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
aj vidi kad je tema postana...prije 2 god...a napravi sam podforum pola godine postoji :confused5:
tebi propusta kompresiju zbog onih plavih semeringa...ono na slici di se mjeri metrom
LoveStunt:
ako je u tome problem onda super...nego...koliko to kosta i dali mi pase sa nekog skuta drugog...dali je na svakom skuteru(aprilia,gilera,piaggio,) ista velicina semeringa.... ???
speed:
--- Citat: LoveStunt - 11 Lipanj, 2010, 00:33:50 ---ako je u tome problem onda super...nego...koliko to kosta i dali mi pase sa nekog skuta drugog...dali je na svakom skuteru(aprilia,gilera,piaggio,) ista velicina semeringa.... ???
--- Kraj citata ---
nisu iste...mislim da je na hondi kopija pezo masine,kad se skinu dole vide se dimenzije na njima i fino nazoves lageros i reces dimenzije za nove semeringe i lezajeve :icon_thumright:
LoveStunt:
hmmm...ajde oke.....ali znas sta bi ja ipak provijerio ...kada vec raskapam.... da pogledam karike ....jer motor je stajao mjesec dana polegnut na kisici i vlagi....pa ipak...
speed:
--- Citat: LoveStunt - 11 Lipanj, 2010, 00:50:50 ---hmmm...ajde oke.....ali znas sta bi ja ipak provijerio ...kada vec raskapam.... da pogledam karike ....jer motor je stajao mjesec dana polegnut na kisici i vlagi....pa ipak...
--- Kraj citata ---
budes ih vidio jer moras skinuti cyl prije raskapanja blokova :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju