Tehnički kutak > Tuning skutera
Radilica Motoforce Evolution ---info---
x-plorer:
svi kazu da je motoforce odlican te da je dosta kavlitetan cita sam i po durgim forumima nitko se nije zalio al radje nadodaj jos stogod pa uzmi hpc,,,
Kemo_nrg:
uzo sam ja tu motoforce evolution prije mjesec-dva dana, vozim na malossi sportu , zasad sve ok
x-plorer:
dali tiko zna koliki da tako nazovem con-rod u seriske radilice jer ova bgm evolution je 85 mm e sad me zanima koliko je veca od serske jer za ovu znam da treba podlozak....
Josip:
--- Citat: x-plorer - 11 Lipanj, 2010, 02:21:40 ---dali tiko zna koliki da tako nazovem con-rod u seriske radilice jer ova bgm evolution je 85 mm e sad me zanima koliko je veca od serske jer za ovu znam da treba podlozak....
--- Kraj citata ---
AJ malo razmisli,
ako se na "con rod 85" dodaje 5mm debela podloska, koliko je onda stand???
valjda 80?
to ti netriba ko i ova struja sta si spomenija ako neces ic na jace setupe
sad sve zavisi sta si zamislijaslozit
btw, imam informaciju da je onaj lopov HAC testira BGM radilicu sa pliranom klipnjacom i da je bolja nego malossi MHR, pa prema tome...
ChRiStIaN:
motoforce valja, sad ispada da ja to hvalim jer sam uvoznik za tu marku za hr al sam bio ko vip gost u tvornici i nebi vjerovali koje se sve marke u ISTOJ tvornici proizvode...sam cu to rec! :) Kvalitetom ne zaostaje za drugima, probija se na trzistu a cijena je sportska ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju