Tehnički kutak > Tehnička pitanja

gusenje speedfighta...

<< < (2/2)

Blesavi_skuteras:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Lipanj, 2010, 10:57:56 ---rolice na to idu oko 6 grama ako nema multivar,sa multivarom negdje oko 7 gr..
dalje zute opruge su mu mislim pretvrde za taj spuh, a trece nisi napisao koja dizna i to, ali svakako je mala glavna dizna...

--- Kraj citata ---
A karb je serijski , a nije mi nista rekao za dizne...

ghostride666:
ako se guši na krajnjoj dizna je premala da se guši na početku bila bi dizna prevelika, moguće da ima i neki falš zrak, al mislim da je dizna premala...to gušenje može imati veze samo sa karbom, a bilo bi dobro i da stavi teže ruline

Drnda:

--- Citat: ghostride666 - 09 Lipanj, 2010, 13:57:47 ---ako se guši na krajnjoj dizna je premala da se guši na početku bila bi dizna prevelika, moguće da ima i neki falš zrak, al mislim da je dizna premala...to gušenje može imati veze samo sa karbom, a bilo bi dobro i da stavi teže ruline

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ovo treba za u bisere NHF
u kojem god rezimu se gusio, fali mu benge, ako je na punom gasu glavna dizna je premala.. to se donekle moze popraviti pozicijom igle, ali na gurtneru toga nema pa je samo u igri glavna dizna... ako se gusi na malome gasu, moze biti ler dizna mala, klipic siromasan itd.. ali nikako previse.. ako ima falsi zrak ocitovalo bi se na svim otvorima gasa...

ghostride666:
znači ako stavim preveliku diznu na početku se uopče neće ugušit jel tako ??? ???-----------znači ti smatraš kad god se skuter gušio da fali benge, jel tako? ::)

i ovo za falš zrak uopće nije točno, ne očituje se na svim pozicijama gasa

Drnda:
jedno je trokiranje, drugo je gusenje, to ti treba odmah biti jasno.. i o glavnoj dizni ti ovise otvori gasa od 3/4 do full... tako da pricas nebuloze...
i fals zrak se moze uvijek skuziti, naravno ako znas oko mehanike..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju