Tehnički kutak > Tehnička pitanja

aprilia sr 50r

(1/3) > >>

replcnt:
pozdrav, stavio sam novu radilicu top performance plave polutke ispunjena i kit topov 70 gizani. auspuh tek dolazi za mjesec dana, pa me zanima razrada, mislim da je 300 km dovoljno?? i zagrijavanje, da ga pustim jedno 2-3 minute da se zagrije prija vožnje??

gokiSP:
Upališ ga i pustiš da se zagrije na radnu temp., ugasiš i pustiš da se ohladi. Ponoviš još jednom isti postupak, i napraviš desetak km lagane vožnje na malim okretajima, nakon toga slobodno možeš postepeno dizati okretaje. A prije vožnje ga pustiš 2-3 min da se zagrije i gas  :happy8:

replcnt:

--- Citat: gokiSP - 09 Lipanj, 2010, 00:05:39 ---Upališ ga i pustiš da se zagrije na radnu temp., ugasiš i pustiš da se ohladi. Ponoviš još jednom isti postupak, i napraviš desetak km lagane vožnje na malim okretajima, nakon toga slobodno možeš postepeno dizati okretaje. A prije vožnje ga pustiš 2-3 min da se zagrije i gas  :happy8:

--- Kraj citata ---

to je što se tiće zagrijavanja, a ovih 300km je dovoljno za razradu?

gokiSP:
Razrada

Upališ ga i pustiš da se zagrije na radnu temp., ugasiš i pustiš da se ohladi. Ponoviš još jednom isti postupak, i napraviš desetak km lagane vožnje na malim okretajima, nakon toga slobodno možeš postepeno dizati okretaje.

Zagrijavanje prije svake vožnje

A prije vožnje ga pustiš 2-3 min da se zagrije i gas

replcnt:
znaći netrebam čekat 300 km da pređem sa 50km/h, pa ubio bi se još da i to trebam, hahaha

hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju