Sportski kutak > Sve vezano za stunt

krug

<< < (10/12) > >>

Drnda:
aluminij se vari argonom, prvo, aluminij lakse puca nego zeljezo, kao i legure aluminija, pa bi ti preporucio zeljezom da radis... a drugo, pokusaj nekako sve to na serafe staviti.. pametnije ti...

devil_ma-yela:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Kolovoz, 2010, 02:41:36 ---aluminij se vari argonom, prvo, aluminij lakse puca nego zeljezo, kao i legure aluminija, pa bi ti preporucio zeljezom da radis... a drugo, pokusaj nekako sve to na serafe staviti.. pametnije ti...

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

nema potrebe varit...

LoveStunt:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Kolovoz, 2010, 02:41:36 ---aluminij se vari argonom, prvo, aluminij lakse puca nego zeljezo, kao i legure aluminija, pa bi ti preporucio zeljezom da radis... a drugo, pokusaj nekako sve to na serafe staviti.. pametnije ti...

--- Kraj citata ---
kako to mislis da varim aluminij sa zeljezom....?  :drunken_smilie:

zwerko:
probaj radit krug tako da se nagnes u kontra stranu od one u koju zelis zavrtit krug, znaci napravis bas to da te baci u kontra stranu ali ti u samom startu kontriras pa u biti odes u zeljenu (kao kad vozis ravno pri npr 80 kmh i probaj okrenut volan, ako jako malo gurnes volan u lijevo, motor ce skrenut desno) tako i ovo, ako zelis krug u lijevo nagnes se u desno, kad se baci kontra onda ga popratis naginjanjem u lijevo... naravno, ne se vjesit po motoru ko manijak nego fino lagano nac tocku kad se baci i nakon toga se za njim nagnut u tu stranu i op op eto kruga...

Shuky:
nema vam od savjeta nista.....to moras sjest i neumorno pokusavat....to dode s iskustvom...jednostavno se naviknes i onda to ide...izbaciva te na drugu stranu jer se premalo nagnes...a neces se moc nagnut vise dok nebudes vjezbao barem 5 dana svaki dan po sat vrimena...tako sam ja naucio....a nisam imao bolji primjer nego brata Pakya...i on mi je objasnjavao al neide to tako  :toothy10: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju