Sportski kutak > Sve vezano za stunt
krug
LoveStunt:
--- Citat: sfreak - 14 Kolovoz, 2010, 20:06:17 ---pogledaj sto waynder i te-te-ac imaju na svojim skuterima
--- Kraj citata ---
e pa to da.....
ja si to mislim staviti samo.... neznam od cega...to treba biti ona tvrda plastika...?
DevMichele:
kupi teflon ..82 kn kila bar sam ja toliko platio
nemas problema ja sam si ih isto stavio
LoveStunt:
--- Citat: DevMichele - 16 Kolovoz, 2010, 22:11:20 ---kupi teflon ..82 kn kila bar sam ja toliko platio
nemas problema ja sam si ih isto stavio
--- Kraj citata ---
da....samo ja imam alu ramu pa nije bas jednostavno za staviti tj. za priserafiti ih....
YamahaSpy:
Javi se te-te-jcu da ti njegov frend napravi. Meni je 4 komada za 100kn poslo postom. Inace je ovdje na forumu pod imenom I.D.I.O.T.
LoveStunt:
--- Citat: YamahaSpy - 17 Kolovoz, 2010, 06:36:26 ---Javi se te-te-jcu da ti njegov frend napravi. Meni je 4 komada za 100kn poslo postom. Inace je ovdje na forumu pod imenom I.D.I.O.T.
--- Kraj citata ---
ma ja ti mogu i vise napraviti za 102 kune...jer samo treba kupiti materijal.....a kosta 102 kune ....debelo 40mm a dugacko cini mi se 1m ....
a onda se to lako busi ....samo problem je meni to staviti na ramu jer je aluminijska i na tom djelu gdje bi ja to trebao priserafiti mi je rama malo tanja pa se bojim da ne pukne.... :dontknow: ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju