Sportski kutak > Sve vezano za stunt
krug
pralas:
--- Citat: Darky - 09 Lipanj, 2010, 22:14:32 ---po meni je lakse sa barom :dontknow:
kak da objasnim
lakse je odrzavat ranotezu
i jos ak imas neki laksi skut kao npr roxa di je kraj heh :glasses9:
--- Kraj citata ---
haha,darky koji si ti lik :)
nit si ikad imo bar na skutu,nit si ikad vozio skut sa barom i sad znas da je lakse odrzaviti ravnotezu(sa barom) :laughing7:
care.... :laughing6:
devil_ma-yela:
--- Citat: ivan pralas - 21 Srpanj, 2010, 11:43:28 ---haha,darky koji si ti lik :)
nit si ikad imo bar na skutu,nit si ikad vozio skut sa barom i sad znas da je lakse odrzaviti ravnotezu(sa barom) :laughing7:
care.... :laughing6:
--- Kraj citata ---
pretpostavlja... :toothy3:
pralas:
--- Citat: devil_ma-yela - 21 Srpanj, 2010, 12:47:31 ---pretpostavlja... :toothy3:
--- Kraj citata ---
to 1000%,ali krivo pretpostavlja :laughing7:
ja neam pojma o stuntu,ali su mu svi decki na forumu rekli da nema veze jel imas bar ili ne...
tako da darky,bolje nemoj pretpostavljati nije to za tebe :laughing11:
Darky:
--- Citat: ivan pralas - 21 Srpanj, 2010, 23:11:40 ---to 1000%,ali krivo pretpostavlja :laughing7:
ja neam pojma o stuntu,ali su mu svi decki na forumu rekli da nema veze jel imas bar ili ne...
tako da darky,bolje nemoj pretpostavljati nije to za tebe :laughing11:
--- Kraj citata ---
pa mozda sam glup al mislim da je lakse stajat na baru neg na sicu kad pocinjes
al nezz :dontknow:
LoveStunt:
evo upravo sam jucer pokusavao u krug...poceo sam od tlaka u gumama ....stavio sam na tvrdo...i neide...pa sam stavio na 1,5 bara....i onda sam krenuo uciti u krug....i ja ga dignem i krenem u krug i meni motor ne skreče ....nego ga dignem i ono nagnem se da bi u krug i samo me ili prebaci na drugu stvarnu i onda sam pomislio ...mozda se pramalo naginjem...i onda sam se nagnuo sto vise mogu i opet nece skrenut nego mi se sada samo ''polozio na pod...'' ....
i sada neznam kako u krug...prvo cu se posavjetovat da ne skrsim motor... a i trebam se sada jos ucit jer imam jos tjedan dana ...jer za tjedan dana ide na farbanje... :icon_thumright:
pa ajde tko zna u krug neka mi da savjet.... :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju