Tehnički kutak > Injection
koja boja svjecice??
smart bbb:
ispitival sam se i gledal druge teme ,sad mi to više tolko ne smeta ,uspio sam riješit da ne izgaraju svječice ,ali imam jedan drugi problemčić kad se vozim na ful gasu nekih minutu dvije usporim i opet mu dodam ful gas počne trokirat i neče prek 50kmh
stjepko007:
--- Citat: smart bbb - 13 Lipanj, 2010, 04:14:45 ---ispitival sam se i gledal druge teme ,sad mi to više tolko ne smeta ,uspio sam riješit da ne izgaraju svječice ,ali imam jedan drugi problemčić kad se vozim na ful gasu nekih minutu dvije usporim i opet mu dodam ful gas počne trokirat i neče prek 50kmh
--- Kraj citata ---
e ajd reci kak si uspio rjesit problem izgaranja svjecica na koji nacin??ajd plizz pomozi imam isti problem....
CoK:
--- Citat: smart bbb - 13 Lipanj, 2010, 04:14:45 ---ispitival sam se i gledal druge teme ,sad mi to više tolko ne smeta ,uspio sam riješit da ne izgaraju svječice ,ali imam jedan drugi problemčić kad se vozim na ful gasu nekih minutu dvije usporim i opet mu dodam ful gas počne trokirat i neče prek 50kmh
--- Kraj citata ---
Mozda ti zalijeva gorivom svjecicu...neispravan injaktor pa propusta vise goriva
smart bbb:
--- Citat: ---e ajd reci kak si uspio rjesit problem izgaranja svjecica na koji nacin??ajd plizz pomozi imam isti problem...
--- Kraj citata ---
izvadil sam sve iz airboxa zbušil rupe i na cjev koja se spaja s tps-om stavil komadič najlonke da ne ulazi prašina
Daci:
to nije riješenje .. motor pogotovo ako je serijala mora imat smjesu dobru....stanje sustava ubrizgavanja ovisi o kvaliteti smjese...meni je također crna smjesa bila cijelo vrijeme dok nisam kupio novi kompresor ..i tad se boja svjećice i rad motora puno popravio...ako trokira može bit i do plavog injektora
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju