Tehnički kutak > Tehnička pitanja
ljudi pomagajte s trokiranjem, minarelli
Aerox007:
mozda ti je mjenjan kut paljenja pa se iskra ne pali u pravom trenutku :dontknow:
cameosb:
majstor je mjenjao namotaje pa valjda zna :)
o bože moj
cameosb:
pošto sam mjenjao cijelu instalaciju, komplet znači sve sve
što može biti oko mašine, semerinzi su mjenjani, radilica nije imala lufta ni malo
čini mi se da je to trokiranje otkad sam ga oprao golog, onako samo rama, prvo je bio problem s kontaktom negdje ali ne vjerujem da je opet to jer je instalacija i ožičenje drugo sad, zatim sam se vozao par dana po kisi bez plastika, i motor mi se počeo kašljati pucat na spuh gušit se i onda se ugasio, prije toga sam natočio na ini jer sam ostao bez benzina i na 5litara stavio oko 2,5 dcl ulja, zakurblao rukom par puta brzo i povukao je
čini mi se da je problem oko mašine
šta mislite
pajo:
--- Citat: cameosb - 12 Lipanj, 2010, 15:56:11 ---pošto sam mjenjao cijelu instalaciju, komplet znači sve sve
što može biti oko mašine, semerinzi su mjenjani, radilica nije imala lufta ni malo
čini mi se da je to trokiranje otkad sam ga oprao golog, onako samo rama, prvo je bio problem s kontaktom negdje ali ne vjerujem da je opet to jer je instalacija i ožičenje drugo sad, zatim sam se vozao par dana po kisi bez plastika, i motor mi se počeo kašljati pucat na spuh gušit se i onda se ugasio, prije toga sam natočio na ini jer sam ostao bez benzina i na 5litara stavio oko 2,5 dcl ulja, zakurblao rukom par puta brzo i povukao je
čini mi se da je problem oko mašine
šta mislite
--- Kraj citata ---
vijerovatno je voda napravila svoje što i sam kažeš poslje pranja nije radio kako treba.
tako da bi trebalo sve kontakte pregledati
a na 5lit je dovoljno 1dec ulja
cameosb:
pa nda, ali na čemu je voda napravila svoje, što je sjebala?
prvo su bili kontakti mase pa je to sređeno, a sad druga instalacija i problem isti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju